Personvern

Denne nettadressen er : https://osloskadedyrkontroll.no.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor

Når du sender inn en henvendelse vil vi lagre den informasjonen i en sikker database, og sende den videre til samarbeidspartner (et utvalgt skadedyrfirma). Hensikten er at du raskest mulig får den hjelpen du ønsker med de skadedyrene du ønsker å bli kvitt. Vi kan i noen tilfeller motta en godtgjørelse fra mottaker av opplysningene, men mottaker av disse opplysningene (skadedyrfirma) har kun lov til å bruke opplysningene til å kontakte deg for å hjelpe deg med ditt problem.

Din informasjon vil ikke brukes til å sende deg uønskede nyhetsbrev eller melde deg inn i databaser.

Cookies

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navnet ditt, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine på nytt når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen og skjermvisningsvalgene dine. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen vedvare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil informasjonskapslene for pålogging bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Analyseverktøy

Hvor lenge vi beholder dine data

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Vi beholder din kontaktinformasjon til neste gang vi nullstiller listene. Informasjonen ligger lagret bak passord og utilgjengelig for uvedkommende.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste. I tillegg vil interaksjon med chatten gjøre at noe av din kontaktinformasjon lagres i chat logg inntil den slettes. Informasjonen du sender vil også deles med et profesjonelt utvalgt skadedyrfirma når du har bedt om å bli kontaktet eller få tilbud. Det samme gjelder om du sender epost. Dataene vil ikke brukes til annet enn å ta kontakt med deg og til nødvendig administrasjon i forbindelse med det.

Kontaktinformasjon

Maxrespons Sangvik
mob 90192708
[email protected]