Kakerlakker i Oslo – 5 tips til å bli kvitt kakerlakker

nov 30, 2022 | Diverse

Kakerlakker er et vanlig skadedyr i Oslo, og hvis det ikke kontrolleres, kan disse skadedyrene raskt forårsake et angrep. Det er imidlertid noen enkle grep som kan tas for å forhindre og bli kvitt kakerlakker i hjemmet ditt.

Her vil vi dele med deg fem nyttige tips og informasjon om hvordan du kan holde kakerlakker ute av hjemmet ditt og bli kvitt alle som allerede har kommet seg inn. Fra naturlige metoder til kjemiske løsninger. Du vil være godt utstyrt med kunnskapen til å takle kakerlakkproblemet.

Vi inkluderer også forslag til hva du kan gjøre hvis det ikke lykkes å forhindre eller eliminere kakerlakkangrepet. Så la oss komme i gang og se hvordan du kan holde kakerlakker i sjakk!

1. Rydd opp i mat- og vannkilder

En av de beste måtene å redusere antall kakerlakker i Oslo er å rydde opp i mat- og vannkilder. Dette betyr å kaste all mat som har blitt dårlig, rydde opp i matsøl og sørge for å oppbevare maten riktig. Kakerlakker tiltrekkes av mat og fuktighet, og jo mer mat de har tilgang til jo raskere kan de formere seg og bli et stort problem. Du kan med fordel ta vekk kjæledyrmat og vannfat over natten.

2. Sett opp limfeller

Det andre trinnet for å bli kvitt kakerlakker er å sette opp limfeller. Limfeller er en effektiv måte å fange kakerlakker på, og de er enkle å sette opp.

tysk kakerlakk i limfelle

Alt du trenger å gjøre er å plassere limfellen i nærheten av eventuelle gjemmesteder i huset ditt. Det er typisk bak komfyrer, på kjøkkengulv etc.

Sørg for å holde dem unna områder der kjæledyr og barn kan nå dem, siden de ikke er ment å bli berørt eller svelget. Limfellene vil tiltrekke seg kakerlakker, og de vil sette seg fast når de prøver å krysse den. Dette vil hjelpe deg med å identifisere hvor kakerlakkene kommer fra, og du kan ta ytterligere skritt for å bli kvitt dem.

3. Ikke bruk Permetrin spray fordi det gjør kakerlakkene resistente

Ikke bruk Permetrin Spray. Bruk av permetrinspray kan gjøre kakerlakkene i Oslo motstandsdyktige mot sprayen, noe som gjør den mindre effektiv. Permetrin er et syntetisk insektmiddel som kan brukes for å bli kvitt kakerlakker, men hvis det brukes feil, vil kakerlakkene utvikle motstand mot det. Det er svært uønsket!

Det er best å holde seg til agn/ åtegift, feller og andre naturlige metoder for kakerlakkkontroll for å sikre de beste resultatene.

4. Bruk åtegift (Advion Cockroach Gel er den beste)

Det beste tipset for å bli kvitt kakerlakker i Oslo er å bruke godt åtegift. Det beste midlet på markedet er Advion Cockroach Gel. Denne gelen er designet for å brukes i områder hvor kakerlakker er kjent for å samle seg og gjemme seg. Dens aktive ingrediens, indoxacarb, er et kraftig insektmiddel og har vist seg å være svært effektivt for å eliminere kakerlakker.

Utnytter kakerlakkenes kannibalisme: Når Advion Cockroach Gel brukes riktig, dreper den ikke bare en og en kakerlakk, fordi en kakerlakk er kannibal. En kakerlakk spiser en annen død kakerlakk. Når dette skjer får den i seg samme giften, og dør. Dette fortsetter helt til det ikke finnes noen kakerlakker igjen.

Dette sikrer at kakerlakkene ikke kommer tilbake fra ett eller annet gjemmested, og at hjemmet eller bedriften din forblir kakerlakkfri.

5. Kontakt oss for å få hjelp med kakerlakker i Oslo og omegn

Det femte og siste tipset for å bli kvitt kakerlakker i Oslo er å kontakte en lokal skadedyrspesialist for å få hjelp. Bruk da en som virkelig har god suksess med kakerlakkjobber.

Oslo Skadedyrkontroll har kjempegode erfaringer med kakerlakkjobber. Kundene blir kvitt alle kakerlakkene.

Her er vi skadedyrspesialister som er opplært og erfarne i fjerning og utryddelse av insekter og skadedyr, og vi er det beste alternativet for å håndtere en storstilt angrep av kakerlakker. Vi har tilgang til spesialverktøy, kjemikalier og feller som kan brukes til raskt og effektivt å eliminere problemet.

Har du et kakerlakkproblem i Oslo og omegn, ikke vent lenger. Ta kontakt med en lokal skadedyrbekjemper i dag for å få den hjelpen du trenger.

Skadedyrkontroll i Oslo

Avslutningsvis kan kakerlakker være en stor plage i Oslo, men med riktig verktøy og forebyggende tiltak kan de holdes under kontroll. Ved å bruke åtegift, feller og riktige metoder for å bli kvitt eksisterende kakerlakkangrep, samt å holde hjemmet ditt rent og forseglet for å forhindre nye angrep, kan du drastisk redusere og eliminere tilstedeværelsen av kakerlakker i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...