Skadedyrkontroll i Oslo

Vi er godt kjent i de forskjellige bydelene i Oslo, og har lang erfaring med å bekjempe skadedyr lokalt.

Oslo består av mange flotte områder med  boliger, mange bakgårder, mange blokker og mye industri. Med andre ord mange steder der rotter, mus og andre skadedyr trives godt. Av den grunn jobber vi effektivt og målrettet for å redusere skadedyrenes muligheter og interesse av å oppholde seg i dine omgivelser. Metodene sørger også for å sikre at de ikke kommer tilbake.

Det å utføre skadedyrkontroll i en by som Oslo gir mange utfordringer, og også mye erfaringsgrunnlag for å ta på seg tilsvarende oppdrag.

Kontakt oss i Oslo Skadedyrkontroll for hjelp med skadedyr.

Send en uforpliktende henvendelse

12 + 1 =

Når du trenger hjelp med skadedyr i Oslo

Skadedyrkontrollørene som jobber med Oslo Skadedyrkontroll .no har lang erfaring og kompetanse innen skadedyrbekjempelse. Vårt mål er å gi kundene våre den beste mulige servicen, samtidig som du får effektiv skadedyrbekjempelse til riktige priser.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille en befaring.

Hvilke skadedyr er vanlig å bekjempe i Oslo?

Våre oppdrag er varierte. Vi har erfaring og kompetanse på de fleste skadedyrene som dukker opp.

Hvilke metoder bruker vi for bekjempelse?

Det er mange måter å kontrollere skadedyr på, og det er viktig å velge en metode som er tilpasset den aktuelle situasjonen. Vi tar hensyn til beboere, kjæledyr og bygningen din. Det er ikke alltid skadedyrkontroll behøver å utføres med dyre, avanserte tekniker, ofte er enkle små grep tilstrekkelig for å kontrollere et skadedyrangrep.

Metoder som kan benyttes er:

 1. Fysiske sperrer: Dette inkluderer bruke av produkter som skal hindre skadedyr i å komme inn i boligen din. Dette kan være, fugemasse, stålull, metallnett, musebørster eller annet egnet product.
 2. Mekaniske feller: Dette inkluderer å bruke prodkter for å drepe eller fange skadedyr. Dette kan være alt fra musefeller, fangstbur, elektriske rottefeller, lysfeller mot insekter og annet fangstutstyr.
 3. Kjemiske midler: Dette inkluderer å bruke insektmidler for å kontrollere skadedyr. Kjemikalier kan være alt fra forgiftet åte til sprøytemiddel og gasser.
 4. Bruk av kulde eller varme: Dette bruker varme eller kulde for å drepe skadedyr. Varme eller kulde kan være alt fra fryseboks, steam maskin, frysecontainere, vaskemaskin, tørketrommel, badstu eller annet som produserer ønsket temperaur for å ta livet av skadedyr.

Tvilsomme fangstmetoder bør ikke benyttes. Kjerringråd og andre : Dette inkluderer å bruke usikre og farlige metoder for å fange skadedyr. Usikre og ideer om bruk av ikke utprøvde metoder for å bli kvitt skadedyr er ikke noe vi anbefaler. Dette kan føre til større problemer med skadedyr enn utgangspunktet var. Disse metodene kan til og med være direkte farlige for beboere og brukere av boligene eller områdene de blir utført i.

Trenger vi skadedyrkontroll?

Det er et godt spørsmål, og det er ikke alltid nødvendig å bruke dyre metoder for kontroll eller fjerning av skadedyr. Noen ganger kan de enkle og rimelige måtene være vel så bra.

Ta kontakt med oss for å få hjelp fra ditt lokale skadedyrfirma, for hjelp eller bare noen gode råd. Da får du kontakt med noen som har mye erfaring med skadedyr i Oslo. Husk det er viktig at du velger riktig metode for skadedyrkontroll.

Serviceavtaler

Serviceavtaler

Mange privatpersoner og bedrifter ønsker å ha noen som følger opp mot skadedyr, og det kan vi gjøre. Vi inngår gjerne en serviceavtale for HORECA bedrifter og andre. Det kan være en generell serviceavtale, eller rettet mot et spesifikt skadedyr som maur, flygende insekter, mus og rotter, og også skjeggkre og veggedyr.

Veggedyr

Veggedyr i Oslo

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt veggedyr i din bolig i Oslo, og også i Drammen og andre steder rundt byen.

Veggedyr bekjempes med limfeller, med rydding, med damp, med tørkepulver og med veggedyrskåler. Alt dette kan vi gjøre for deg.

Rotter og mus

Gnagere: Rotter og mus i Oslo

Det er et kjent problem med rotter og mus i Oslo, og vi er flinke på sende rett skadedyrtekniker til å bekjempe den type skadedyr. Vi har spesialisert oss på gnagere, og har mange uvanlige og effektive løsninger for å fange rotter. Ta kontakt med oss hvis du mistenker eller vet at du har problemer med skadedyr

Kakerlakker i Oslo

Spesielt tysk kakerlakk sprer seg i Oslo. Dette er et skadedyr det ikke er smart å prøve å utrydde selv. Kakerlakker tåler godt gift fra insektssprayer, og de blir til og med mer og mer resistente mot denne giften. Vi anbefaler spesiell åtegift til bekjempelse av kakerlakker, og det er gift som kun godkjente skadedyrteknikere har lov til å håndtere.

Skjeggkre og sølvkre

Skjeggkre og sølvkre

Mange sliter med å se forskjell på disse, og det er egentlig helt ok,. Bare ring når du får problemer med dem, for de er vanskelige å bli kvtt selv.

Vi sørger for bekjempelse av disse med spesiell åte som legges som små prikker langs med lister i huset.

Mer info om Oslo

Info

Oslo (tidligere Christiania eller Kristiania) er Norges hovedstad, minste fylke i areal og mest folkerike by. Fylket og bykommunen ligger i det sentrale østlandsområdet, innerst i Oslofjorden. Oslo kommune har 699 827 innbyggere. Sammen med deler av elleve nærliggende kommuner har Oslo som tettsted en befolkning på 1 043 168 per 1. januar 2021. Hele Stor-Osloregionen hadde 1 546 706 innbyggere (per 1. januar 2021). Nabokommunene er Bærum og Ringerike i vest, Lunner i nord, Nittedal, Lillestrøm, Lørenskog og Enebakk i øst, og Nordre Follo og Nesodden i sør.

Oslo preges av nærhet til skog og mark og av et rikt plante- og dyreliv. Omkring 2⁄3 av kommunens areal utgjøres av skog, grøntområder og vann utenfor selve bybebyggelsen, noe som gir en befolkningstetthet på rundt 5 000 innbyggere per km² i den bebygde delen av kommunen. Den tetteste delen av byen ligger i en gryte omkranset av grønne åser. Elver som Alnaelva, Akerselva og Lysakerelva renner fra åsene gjennom Oslogryta og ut i fjorden.

Dyre- og fuglelivet er rikest langs Lysakerelva og Akerselva, i tillegg til Nordmarkas bestander med elg og rådyr. Tettbebyggelsen skjuler grevling, ekorn, piggsvin og streifende rødrev. Elvene har bever, fossekall og langt sjeldnere grønnspett, og mange slags insekter som bidrar til å pollinere unike planteslag. Noen ganger observeres sel i fjorden.

Kilde: Wikipedia

 

Ta kontakt for skadedyrkontroll i Oslo

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.

Østensjø

Oslo Skadedyrkontroll på plass

Skadedyr vi fjerner:

 • Rotter
 • Mus
 • Veggedyr
 • Skjeggkre
 • Sølvkre
 • Kakerlakker
 • Majorstubille
 • Pelsbille
 • Fugler
 • Insekter
 • Stokkmaur
 • Sukkermaur
 • Andre typer skadedyr

Vi er et skadedyrfirma som hjelper både privatpersoner, byggeiere, bedrifter, restauranter og andre steder i hele Stor-Oslo, samt i Bærum, Drammen, Jessheim og ned mot gamle Østfold.

Fokuset er på skadedyrkontroll som virker raskt, men med minst mulig bruk av gift. Ofte kan man få like gode eller bedre resultater av å bruke moderne metoder som å pøse på med unødvendig gift. 

Vi ønsker ikke bare at du skal bli kvitt skadedyrene, men også at du skal sitte igjen med et trygt og sikkert sted å oppholde seg etterpå. Både for deg og for dyr.