Hvordan bli kvitt rotter i huset raskt

nov 27, 2022 | Diverse

Rotter og andre gnagere er uvelkomne gjester i alle hus. Ikke bare skremmer de deg og gjør deg flau når de løper forbi noen i hjemmet ditt, adult men de forårsaker også betydelig skade. De tygger gjennom klær, mat og alt annet de kan finne, og dette forårsaker et stort tap. Det vil bli enda større tap dersom de forårsaker vannlekkasje eller brannskader. Derfor, hvis du mistenker at du har disse inntrengerne i hjemmet ditt, må du tackle raskt.

Det er to ting du må gjøre:

Stopp rottene fra å komme inn

Siden du har rotter i hjemmet, har de gått inn et sted. Du må stenge dette stedet. Vi anbefaler å bruke en musebørste (som fungerer like godt mot rotter) og en spesiell stålull. Dette er to brukervennlige fugemasser som brukes der det er sprekker, hull eller åpninger der rottene kan komme seg inn i. De trenger ikke mye mer enn cirka en centimeter å presse seg inn i. Det er spesielt i vinterhalvåret at rotter kommer inn for å finne mat og ly.

Du må tette alle åpninger de kan bruke, for eksempel ventiler, underjordiske passasjer og åpne områder rundt avløp og vannrør. Ved å gjøre det, vil alle rotter i marken, byen eller nærliggende områder bli stengt ute av bygningen din, og du vil nyte et fredelig liv.

montering av mus børste

Drep eller flytt rottene inn

Når gentleman nå vet at det ikke kommer inn nye rotter, må person også fjerne rottene som er inne. Du kan enten bruk klassiske klapprottefeller, multikill rottefeller som STA-25 å drepe dem, eller bruke levende fangst rottefelle som fanger rotter levende og hvor du må flytte dem.

Rotter er veldig intelligente dyr, og det kan være vanskelig å få dem til å gå i feller. Spesielt hvis de har vært fanget i en felle før, men rømt. Nøkkelen er da å venn dem til fellene mens fellene er deaktivert, aktiver deretter fellene. Bruk mange feller og bruk agn som du ser rottene liker. Sørg også for at alle andre matkilder enn fellene er eliminert. Da vil rottene bli mer og mer sultne og tvinges til fellene for å spise.

Uansett må du sørge for å fange rottene og få dem ut av hjemmet ditt, døde eller levende.

PS: IKKE BRUK Reward mot rotter som er innendørs i huset. De vil føle seg syke og oppsøke et hulrom der du ikke kan få dem, og de vil kunne dø der og råtne. Det skaper et stort luktproblem. Bruk feller!

Anbefaling: Keep det ryddig utvendig og innvendig

Rotter elsker et rotete miljø, så de får et sted å gjemme seg. Derfor, hvis du holder hjemmet og uteområdene rene og ryddige, vil de ikke ha et godt miljø. Sørg alltid for at hjemmets gulv og overflater forblir rene, og fjern alle matvarer og smuss som kan tiltrekke seg skadedyr. Tørk opp eller plukk opp søl så snart som mulig, og sørg for at du rengjør selv de mørkeste hjørnene av hjemmet ditt. Tøm matavfallet ofte, og sørg for minst mulig tilgang på mat.

En annen strategi er å holde utendørs søppeldunker unna hjemmet ditt. Innendørsbeholderen din skal alltid være tett lukket og tømmes ofte. Bytt i tillegg matbeholderne til metall- eller glassalternativer som rotter ikke kan ødelegge. På denne måten vil ikke gnagere finne tilgang til mat og vil ikke ha en grunn til å fortsette å besøke huset ditt.

Konklusjon

Ikke la gnagere ødelegge komforten din og ødelegge eiendommen din. Du kan vanligvis lykkes med å utrydde rottene selv og stenge dem ute av selve bygningen. Ønsker du råd, ta kontakt så viser vi deg hvilke produkter du bør bruke og hvordan du bruker dem. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv, ta kontakt med våre profesjonelle utryddere og nyt et rottefritt hjem. De ovennevnte strategiene vil generate bort eksisterende skadedyr og forhindre at nye invaderer stedet. Så dette er en long term løsning.

Skadedyrproffen.no er en nettbutikk som fokuserer på å levere flotte Do it yourself-løsninger innen skadedyrbekjempelse. Vi leverer mye for å bekjempe mus og rotter, med gode musebørster, musefeller og rottefeller. I tillegg leverer vi mange produkter til deg som ønsker mindre sukkermaur, edderkopper og andre insekter i huset.

Samt at vi hjelper mange kunder ved å svare på spørsmål, gi gode løsninger for å bli kvitt assorted skadedyr. I tillegg til å yte gode skadedyrtjenester above hele landet.

Hvis du tenker på noe i artikkelen, vil vi gjerne høre fra deg.

Ring oss ​​dersom du har behov for skadedyrkontroll i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll tilbyr en rekke skadedyrkontrolltjenester i hele Oslo. Vårt firma har håndtert flere skadedyrsangrep på Østlandet og Sørlandet i mange år. Vår skadedyrbekjempelsesekspertise gjør oss i stand til å gi eksepsjonell rådgivning til privat- og næringskunder. Utryddere ved vårt Oslo skadedyrbekjemperfirma er høyt utdannede, kunnskapsrike og i stand til å yte finest mulig services.

Oppdagelsen av skadedyr i hjemmet eller bedriften din kan være en urovekkende opplevelse. Som et resultat av Oslos tette bybefolkning har skadedyr som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler alt de trenger for å trives. Kilder til mat og trygge havner. Vi jobber hardt for å sikre at ditt kontor eller hjem er fri for skadedyr i Oslo.

Enten du trenger skadedyrtjenester i Nordre Aker , Grünerløkka, eller andre steder, kan vi hjelpe.

Vi tilbyr Oslo-people:

  • Raske og effektive behandlinger – skreddersydd og tilpasset dine behov
  • En prøve- og rådgivingstjeneste kan bidra til å forhindre ytterligere angrep.
  • Skadedyrteknikere arbeider i hele Oslo og Norge som er sertifisert
  • Vi hjelper HORECA-firma

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du trenger hjelp med skadedyrbekjempelse i din restaurant, lagerenhet eller hjemme.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...