Veggedyr – bli kvitt problemet nå!

des 20, 2022 | Diverse

Veggedyr har blitt et stort problem i Oslo. Ettersom byer over hele verden står overfor det økende problemet med veggedyr, er ikke Oslo immun. De siste årene har byen sett en betydelig økning i rapporterte tilfeller av veggedyrangrep.

Veggedyr er ikke bare en plage, de utgjør en helserisiko for de som kommer i kontakt med dem. Fra bitt til kløe og utslett-lignende reaksjoner, veggedyrangrep er både ubehagelig og farlig. Derfor er det viktig at både Oslo-innbyggere og bedriftseiere tar en aktiv tilnærming til å oppdage og håndtere veggedyrangrep.

Når du ønsker hjelp med å bli kvitt veggedyr så ring oss på telefon 9444 5555 – så hjelper vi deg raskt!

(Eller bruk chat knappen og legg igjen kontaktinfo hvis vi ikke svarer – så ringer vi opp.)

Vanlige tegn på veggedyrangrep

Veggedyr er et stort problem i Oslo, og de er notorisk vanskelige å bli kvitt. Det første trinnet er å kunne identifisere et veggedyrangrep før det blir for alvorlig.

Vanlige tegn på veggedyrangrep inkluderer små svarte eller brune flekker på sengetøy, madrasser eller vegger, bittesmå mørke insekter eller kløende bitt på kroppen.

Her er typiske veggedyrbitt. Du ser at bittene er klumpet sammen.

I tillegg etterlater veggedyr en vond lukt, som ofte beskrives som å ha en søt og sykelig lukt. Hvis du mistenker at du har et veggedyrangrep, er det viktig å kontakte en profesjonell utrydder så snart som mulig.

Tips for forebygging av veggedyr

Veggedyr er et stort problem i Oslo, og den beste måten å forhindre angrep på er å ta proaktive tiltak. Her er noen tips for å holde hjemmet ditt og eiendelene trygt fra disse skadedyrene:

1. Støvsug hjemmet ditt regelmessig, spesielt i områder der du sover. Spesielt under madrassen og i kroker og sprekker.

2. Vask alle klær, sengetøy og gardiner i varmt vann minst en gang i uken, så lenge du mistenker veggedyr.

3. Oppbevar gjenstander du ikke bruker regelmessig i plastposer eller beholdere som er tett forseglet.

4. Inspiser eventuelle brukte gjenstander før du tar dem med hjem.

5. Hold øye med tegn på veggedyr, for eksempel mørke flekker eller blod på sengetøy eller møbler. Og selvfølgelig bitt etter å ha sovet i sengen.

Ved å følge disse tipsene kan du bidra til å redusere sjansene for angrep og holde hjemmet ditt veggedyrfritt.

Hvordan bli kvitt veggedyr

Noen av trinnene du kan ta for å bli kvitt veggedyr inkluderer støvsuging, vask av berørte gjenstander i varmt vann, bruke kulde, bruke varmebehandling, bruk av insektmiddelsprayer og aller best er å hente inn en profesjonell utrydder.

Den gode nyheten er at Oslo Skadedyrkontroll er her for å hjelpe. Oslo Skadedyrkontroll er en pålitelig, effektiv og kostnadseffektiv løsning når det gjelder å utrydde veggedyr. Med sine høyt utdannede teknikere og toppmoderne utstyr kan de identifisere og behandle veggedyrangrepet ditt raskt og trygt.

De bruker en rekke metoder, som varmebehandling, giftfrie og insektdrepende tørkepulver, vasking og støvsuging. Du blir kvitt veggedyr og får hjelp til å hindre at de kommer tilbake med det første. Så, ikke lid i stillhet lenger; kontakt Oslo Skadedyrkontroll for å ta deg av ditt veggedyrproblem i dag.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...