Bli kvitt maur for alltid med 5 kraftige naturlige maurmidler

aug 20, 2022 | Gnagere

Maur kan være veldig plagsomme skadedyr, de er ikke lette å bli kvitt, er ganske spenstige og det er så mange av dem. Men ikke bekymre deg, det er noen enkle måter å bli kvitt dem uten å bruke kjemikalier. Her er fem naturlige maurmidler som ikke vil sette deg i fareform ved å bruke giftige produkter.

1. Eddik: Eddik er et så kraftig naturlig mauravstøtende middel, det vil få de irriterende dyrene til å stikke av fra hvor enn du legger dem. Hvis maur kommer inn i huset ditt, spray litt rundt dørene eller vinduene. De vil aldri prøve å gå inn i huset ditt med lukten av eddik. Du kan også spraye noen på reirene deres, de vil ikke bli der lenge, det kan du være sikker på.

2. Svart pepper er et annet veldig kraftig maurmiddel, fordi de ikke liker det. Hvis du drysser litt pepper rundt huset ditt og i nærheten av maurreir, vil de ikke komme i nærheten av huset ditt og flytte bort. Bare dryss litt til de er helt borte fra hagen eller plenen din.

3. Cayennepepper ligner på sort pepper, maur bare unngår det på grunn av den sterke lukten. Så igjen spray litt rundt der du ikke vil finne maur og i nærheten av deres kolonier. De vil stikke av på kort tid.

4. Kanel er et annet naturlig maurmiddel som du kan bruke. Den har en lignende effekt som de forskjellige paprikaene. Du kan kjøpe det i bulk for ganske billig og strø det overalt du ikke vil ha maur. Det er mye billigere enn å få kjemikalier og veldig effektivt. Det vil ikke drepe dem, men de vil ikke plage deg igjen.

5. Å koke vann er en litt mer brutal metode for å bli kvitt de maurene, men fungerer vanligvis ganske bra, hvis du kan få tak i dronningen. Vanligvis vil det ikke være noe problem hvis du legger nok vann ned i reiret deres. Noen liter vann burde være nok.

Få hjelp med skadedyrkontroll i Oslo. Ta kontakt med oss.

Kakerlakker – hvordan kommer de inn i hjemmet ditt

Kakerlakker – hvordan kommer de inn i hjemmet ditt

Er du flau over at du har kakerlakker? Du vil ikke at noen skal vite det fordi de vil tro at du er en uhygiensk person. Hvis dette høres ut som deg, har du kommet til rett sted. Det er ikke din feil at det er kakerlakker i hjemmet ditt. De kan komme fra en...

7 måter å stoppe sølvkre i Oslo på

7 måter å stoppe sølvkre i Oslo på

Sølvkre er små plagsomme insekter som kan forårsake betydelig skade hvis de ikke kontrolleres. Siden kostholdet til sølvkre kan inneholde så forskjellige ting som papir, sukker, kaffe, tepper, klær, lim som finnes i bokbindinger, bomull, silke og til og med...