Hvordan bli kvitt veggedyr – 3 tips for å utrydde disse skadedyrene

aug 29, 2022 | Gnagere

Hvis du vil vite hvordan du blir kvitt veggedyr er sjansen stor for at du har blitt et offer for veggedyr. Enten har du oppdaget bitt, eller observert veggedyr, eller begge deler.

Med en fersk studie som antyder en økning i rapporterte hendelser, blir det enda viktigere å lære å håndtere disse insektene.

Her er 3 konkrete tips for å utrydde disse irriterende skadedyrene i Oslo-leiligheter.

1. Identifiser kilden og bruk et vakuum

Det første du må gjøre er først å identifisere hvor kilden til angrepet kommer fra. Oftere enn ikke vil det mest sannsynlig være på soverommet ditt og mer spesifikt i madrassen din, eller mellom madrassen og sengen din.

Sørg for å støvsuge hele rommet, inkludert madrassen, teppet, møblene og til og med hele huset, bare for sikkerhets skyld. For all del ta ut støvsugerposen, putt den i en plastpose og ut i en søppelkasse på utsiden av huset ditt.

støvsuge veggedyr

2. Bruk et tørkepulver og behandle seng, sprekker bak gulvlister, vegglister og dørlister

Vi anbefaler å bruke et tørkepulver på sprayboks, nærmere bestemt Insektnix tørkespray, mot veggedyrene. Når veggedyr kommer i kontakt med pulveret som er i sprayen så vil de normalt sett dø. Dette er en giftfri spray, så det er ikke farlig å behandle sitt soverom med denne.

Denne vil også redusere antall edderkopper og andre typer insekter som måtte kravle rundt på ditt soverom. Ved å bruke denne sprayen vil du også kunne stoppe veggedyr fra å gå ut av rommet og spre seg til andre rom.

3. Ring en profesjonell utrydder

Hvis problemet fortsatt er der etter noen dager, eller du fortsetter å få bitemerker, må du kanskje hyre inn et profesjonell salskap slik at de kan ta en mer aggressiv tilnærming.

Selv om tjenesten kan være kostbar avhengig av hvor utbredt problemet er, er det vanligvis vel verdt det med tanke på at du endelig kan få en god natts søvn. Dessuten er det mange som får dette dekket av sitt forsikringsselskap. Kontakt oss i Oslo Skadedyrkontroll for hjelp mot veggedyr her i Oslo og omegn.

Sørg for å forholde deg til et anerkjent selskap som har dokumentert suksess.

Når du vet hvordan du går frem for å bli kvitt veggedyr veggedyr, er prosessen ganske enkel, men kan til tider være frustrerende. Sørg for å identifisere hvor kilden er og å støvsuge hele hjemmet mens du behandler alle synlige sprekker med Insektnix. Hvis disse metodene ovenfor fortsatt ikke fungerer for å utrydde disse skadedyrene, kan det hende du trenger profesjonell hjelp.

Kakerlakker – hvordan kommer de inn i hjemmet ditt

Kakerlakker – hvordan kommer de inn i hjemmet ditt

Er du flau over at du har kakerlakker? Du vil ikke at noen skal vite det fordi de vil tro at du er en uhygiensk person. Hvis dette høres ut som deg, har du kommet til rett sted. Det er ikke din feil at det er kakerlakker i hjemmet ditt. De kan komme fra en...

7 måter å stoppe sølvkre i Oslo på

7 måter å stoppe sølvkre i Oslo på

Sølvkre er små plagsomme insekter som kan forårsake betydelig skade hvis de ikke kontrolleres. Siden kostholdet til sølvkre kan inneholde så forskjellige ting som papir, sukker, kaffe, tepper, klær, lim som finnes i bokbindinger, bomull, silke og til og med...