Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

jun 23, 2023 | Diverse

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten beskjed om at du ønsker å motta publish i ditt navn.

Her er en manual til hvordan du enkelt kan sende melding til Posten om hvilke adresser du ønsker å motta put up på (og varer fra Skadedyrproffen.no 😊 )

Kontakt oss for skadedyrbekjempelse i Oslo!

I Oslo og omegn yter Oslo Skadedyrkontroll gode tjenester innen skadedyrbekjempelse. Selskapet har erfaring med å håndtere flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Ved å ha denne ekspertisen kan vi gi råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Å tilby skadedyrfjerning i Oslo er vår spesialitet.Våre utryddere er svært dyktige og kunnskapsrike.

Det kan være plagsomt å finne skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Den tette urbane befolkningen er det perfekte hjemmet for rotter, mus, kakerlakker, veggedyr, klesmøll og skadedyrfugler. Matkilder samt trygge havner. Vi jobber hardt for å sikre at ditt kontor eller hjem er fri for skadedyr i Oslo.

I Østensjø , Vestre Aker og andre områder tilbyr vi skadedyrbekjempelse.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Raske, effektive behandlinger skreddersydd til dine spesifikke behov
  • Bidra til å forhindre ytterligere infestasjoner ved å kontrollere og gi råd
  • Kontrollører sertifisert i Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-firma

Enten du trenger skadedyrkontroll til din restaurant, lager eller hjemme, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...

Fakta om Eitermaur: Kjennetegn og kontroll

Fakta om Eitermaur: Kjennetegn og kontroll

Eitermaur er små maur som er vanlige i hele Norge, og noen arter er ganske vanlige rundt hus og i naturen påvirket av mennesker. Disse maurene har reir i jord og mørkt tre, og de svir når de er irriterte. Selv om brodden ikke er farlig, kan den stikke lenge etter at...