Hvordan kan jeg fange mus uten å skade dem?

jan 3, 2023 | Diverse

Mus i huset kan være et stort challenge for mange mennesker. De kan skade elektriske ledninger, lage rot, gnage i eiendeler, forårsake vannlekkasjer og ødelegge mat. Derfor ønsker mange å bli kvitt mus i huset så fort som mulig. Noen vil bruke klappfeller eller multikill-feller, men hva om du ikke vil enten drepe eller skade musen?

Heldigvis er det mange måter å fange mus på uten å skade dem. En av de mest populære metodene er å bruke musefeller med levende fangst. Disse fellene gir deg muligheten til å fange musen uten å drepe den, og heller slippe den ut i naturen.

Ulike typer levendefangstfeller

Det finnes ulike versjoner av levende fangst musefeller på markedet. Noen av dem er designet spesielt for mus, mens andre også kan fange rotter. Fellene fungerer på den måten at musen går inn i fellen for å få tilgang til maten som er plassert inne i fellen, males når den prøver å komme seg ut igjen blir den fanget.

Når du har fanget musen kan du enkelt slippe den ved å ta fellen med deg ut i naturen og åpne den. På den måten kan du fjerne musen fra huset uten å skade den.

Ønsker du å kjøpe en musefelle med levende fangst, kan du velge mellom flere modeller. Ikke alle modeller fungerer bra, guys vi har valgt å kun ta inn modeller som vi vet fungerer bra.

Her er 2 forskjellige modeller. Den elektriske fungerer også mot rotter.

Elektrisk LIVE CATCH felle for rotter og mus

Live catch musefelle - hvordan fungerer det

Så hvis du vil fange mus uten å skade dem, er musefeller et godt alternativ. Det gir deg muligheten til å bli kvitt musen på en human måte, uten å måtte drepe den. Så hvis du har mus i huset, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en musefelle.

Det anbefales på det sterkeste å musesikre huset eller hytta også. Når en mus har funnet veien inn i huset ditt, er veien åpen for en annen også. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å sjekke above grunnmuren og alle andre mulige inngangspunkter. Spesielt mellom grunnmur og kledning av huset er det ofte lett for mus å komme seg inn. Vi anbefaler derfor å bruke en musebørste for å tette inn mus. Musebørste + levendefangst musefelle = en giftfri og meget god everlasting løsning mot mus i huset.

Våre skadedyrtjenester i Oslo gjør det enkelt for deg!

En spesialisert skadedyrbekjempingstjeneste ytes av Oslo Skadedyrkontroll i hele Oslo og omegn. Selskapet har erfaring med å håndtere flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Ved å ha denne ekspertisen kan vi gi råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Å tilby skadedyrfjerning i Oslo er vår spesialitet.Våre utryddere er svært dyktige og kunnskapsrike.

Oppdagelsen av skadedyr i hjemmet eller bedriften din kan være en urovekkende opplevelse. Den tette urbane befolkningen i Oslo tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Trygge havner og matkilder. I Oslo har vi et crew av skadedyrspesialister klare til å hjelpe deg med å holde hjemmet eller kontoret skadedyrfritt.

Bor du i Vestre Aker eller Grünerløkka kan vårt skadedyrteam hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Effektive behandlinger som er raske og smertefrie – målrettede og passende
  • En prøve- og rådgivningstjeneste – for å forhindre ytterligere angrep
  • I Oslo og i hele Norge har vi sertifiserte skadedyrteknikere
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i din cafe, skadedyrbekjempelse i et lager, eller skadedyrbekjempelse i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...