Skadedyrkontroll Nordstrand

Våre skadedyrteknikere er godt kjent på Nordstrand og har lang erfaring med å bekjempe skadedyr lokalt.

Bydelen består av flotte områder med mange boliger, og med mye grønt. Det urbane gjør at rotter, mus og andre skadedyr trivesr. Derfor jobber vi effektivt og målrettet for å redusere skadedyrenes muligheter og interesse av å oppholde seg i dine omgivelser. Metodene sørger også for å sikre at de ikke kommer tilbake.

Det å utføre skadedyrkontroll i en bydel med denne type bebyggelse kan være utfordrende. Derfor er det viktig med erfaring og kompetanse, slik at bekjempelsene blir utført på en trygg og effektiv måte.

Kontakt oss i Oslo Skadedyrkontroll for hjelp med skadedyr i Nordstrand.

Send en uforpliktende henvendelse

13 + 15 =

Når du trenger hjelp med skadedyr i Nordstrand

Skadedyrkontrollørene som jobber med Oslo Skadedyrkontroll .no har lang erfaring og kompetanse innen skadedyrbekjempelse. Vårt mål er å gi kundene våre den beste mulige servicen, samtidig som du får effektiv skadedyrbekjempelse til riktige priser.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille en befaring.

Hvilke skadedyr er vanlig å bekjempe i Nordstrand?

Våre oppdrag er varierte. Vi har erfaring og kompetanse på de fleste skadedyrene som dukker opp.

Hvilke metoder bruker vi for bekjempelse?

Det er mange måter å kontrollere skadedyr på, og det er viktig å velge en metode som er tilpasset den aktuelle situasjonen. Vi tar hensyn til beboere, kjæledyr og bygningen din. Det er ikke alltid skadedyrkontroll behøver å utføres med dyre, avanserte tekniker, ofte er enkle små grep tilstrekkelig for å kontrollere et skadedyrangrep.

Metoder som kan benyttes er:

  1. Fysiske sperrer: Dette inkluderer bruke av produkter som skal hindre skadedyr i å komme inn i boligen din. Dette kan være, fugemasse, stålull, metallnett, musebørster eller annet egnet product.
  2. Mekaniske feller: Dette inkluderer å bruke prodkter for å drepe eller fange skadedyr. Dette kan være alt fra musefeller, fangstbur, elektriske rottefeller, lysfeller mot insekter og annet fangstutstyr.
  3. Kjemiske midler: Dette inkluderer å bruke insektmidler for å kontrollere skadedyr. Kjemikalier kan være alt fra forgiftet åte til sprøytemiddel og gasser.
  4. Bruk av kulde eller varme: Dette bruker varme eller kulde for å drepe skadedyr. Varme eller kulde kan være alt fra fryseboks, steam maskin, frysecontainere, vaskemaskin, tørketrommel, badstu eller annet som produserer ønsket temperaur for å ta livet av skadedyr.

Tvilsomme fangstmetoder bør ikke benyttes. Kjerringråd og andre : Dette inkluderer å bruke usikre og farlige metoder for å fange skadedyr. Usikre og ideer om bruk av ikke utprøvde metoder for å bli kvitt skadedyr er ikke noe vi anbefaler. Dette kan føre til større problemer med skadedyr enn utgangspunktet var. Disse metodene kan til og med være direkte farlige for beboere og brukere av boligene eller områdene de blir utført i.

Trenger vi skadedyrkontroll?

Det er et godt spørsmål, og det er ikke alltid nødvendig å bruke dyre metoder for kontroll eller fjerning av skadedyr. Noen ganger kan de enkle og rimelige måtene være vel så bra.

Ta kontakt med oss for å få hjelp fra ditt lokale skadedyrfirma, for hjelp eller bare noen gode råd. Da får du kontakt med noen som har mye erfaring med skadedyr i Nordstrand. Husk det er viktig at du velger riktig metode for skadedyrkontroll.

Serviceavtalerer

Serviceavtaler

Mange privatpersoner og bedrifter ønsker å ha noen som følger opp mot skadedyr, og det kan vi gjøre. Vi inngår gjerne en serviceavtale for HORECA bedrifter og andre. Det kan være en generell serviceavtale, eller rettet mot et spesifikt skadedyr som maur, flygende insekter, mus og rotter, og også skjeggkre og veggedyr.

Veggedyr

Veggedyr

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt veggedyr i din bolig i Nordstrand, eller andre steder i Oslo.

Veggedyr bekjempes med limfeller, med rydding, med damp, med tørkepulver og med veggedyrskåler. Alt dette kan vi gjøre for deg.

Rotter og mus

Gnagere: Rotter og mus

Det er et kjent problem med rotter og mus i Nordstrand, og vi er flinke på sende rett skadedyrtekniker til å bekjempe den type skadedyr. Ta kontakt med oss hvis du mistenker eller vet at du har problemer med skadedyr

Kakerlakker

Spesielt tysk kakerlakk sprer seg i Nordstrand, og dette er et skadedyr det ikke er smart å prøve å utrydde selv. Kakerlakker tåler godt gift fra insektssprayer, og de blir til og med mer og mer resistente mot denne giften. Vi anbefaler spesiell åtegift til bekjempelse av kakerlakker, og det er gift som kun godkjente skadedyrteknikere har lov til å håndtere.

Skjeggkre og sølvkre

Skjeggkre og sølvkre

Mange sliter med å se forskjell på disse, og det er egentlig helt ok,. Bare ring når du får problemer med dem, for de er vanskelige å bli kvtt selv.

Vi sørger for bekjempelse av disse med spesiell åte som legges som små prikker langs med lister i huset.

Mer info om Nordstrand

Info

Nordstrand er et stort boligstrøk innenfor bydel Nordstrand i Oslo. Området identifiseres først og fremst med Nordstrand skolekrets, men etter hvert også skolekretsene Munkerud og Kastellet. Strøket omfatter da, i tillegg til det opprinnelige Nordstrand, underområdene: Ljabru, Sæter, Bråten, Nordseter, Nordstrandhøgda, samt de nevnte Kastellet og Munkerud, og består dermed av hele det geografiske Nordstrandplatået. Det grenser da til Bekkelaget i nord, Lambertseter i øst, Mortensrud i sørøst, Hauketo og Ljan i sør, og Bunnefjorden i vest.

 

Ta kontakt for skadedyrkontroll i Nordstrand

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.

nordstrand skadedyrkontroll