Veggedyr eller myggstikk?

sep 2, 2022 | Diverse

Du ønsker ikke å bli et supply for insektbitt, gentlemen det kan være urovekkende når du vet det hva chunk deg Det er noen Lær om likhetene og forskjellene mellom veggedyr og myggstikk slik at du kan identifisere hva som biter deg.

Veggedyr kontra myggstikk

Hva er symptomene på et myggstikk kontra et veggedyrbitt?

Mygg

Myggstikk vises som en rød kule på størrelse med 1-2 cm på huden din. De klør og skal ikke være smertefulle. Når du har flere myggstikk, er de sannsynligvis sporadiske rundt kroppen din i områder som har vært utsatt mens du er ute. Vanligvis hodet, hendene, bena.

Veggedyr

Når du har et veggedyrbitt, vil du sannsynligvis finne små biter i en linje nedover huden din. Det er fordi insektene spiser mens de går langs huden din! Veggedyrbitt kan klø eller brenne i noen dager etter eksponering. Du vil sannsynligvis finne disse merkene på ekstremiteter som er nakne når du sover, for eksempel armer og ben.

Får du veggedyrbitt more than en periode, kan kløen øke.

veggedyr bitt

Når biter mygg vs veggedyr?

Mygg: Mygg kan bare overleve i varmere vær, så hvis du oppdager bitt midt på vinteren, er nok ikke en mygg synderen du leter etter.

Veggedyr: En veggedyrangrep kan dukke opp når som helst på året. Du vil mest sannsynlig måtte håndtere veggedyr etter reisen, selv om det er mange måter veggedyr kan komme inn i hjemmet ditt på, så du kan ikke utelukke dem helt.

Er myggstikk mer risikabelt for helsen enn veggedyrstikk?

Mygg: Mens mange mennesker anser myggstikk mer som et irritasjonsmoment enn noe annet på grunn av kløende støt, kan de faktisk være ganske dødelige. Faktisk er mygg kjent som en av de dødeligste skapningene på jorden på grunn av de alvorlige sykdommene de sprer. Mygg er kjent for å spre West Nile Virus eller Zika virus i visse deler av verden. Vi har til og med noen mygg i vårt område som sprer West Nile Virus, så det er viktig å se etter tegn på problemer etter å ha blitt bitt.

Veggedyr: Bitt er generelt ufarlig, men personer som er allergiske mot veggedyrspytt kan utvikle svulster, elveblest og betent hud som krever legehjelp.

Ta kontakt med oss ​​dersom du trenger hjelp til skadedyrkontroll i Oslo!

I Oslo og omegn gir Oslo Skadedyrkontroll spesialtjenester innen skadedyrkontroll. Opp gjennom årene har vi tatt tak i flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Ved å bruke denne kunnskapen kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Utryddere i Oslo som er høyt utdannede og høyt kvalifiserte kan levere ideal mulig skadedyrfjerningstjeneste.

Våre teknikere forstår hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr som bor i hjemmet eller bedriften din. Fordi Oslo har en tett bybefolkning, lever skadedyr som rotter, mus, kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler her i overflod. Trygge havner og matkilder. Som skadedyreksperter i Oslo jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Du kan stole på at vårt skadedyrteam håndterer skadedyrtjenester i Grünerløkka , Grorud og andre nærliggende områder.

Vi tilbyr Oslo-people:

  • Raske og effektive behandlinger – skreddersydd og tilpasset dine behov
  • En prøve- og rådgivingstjeneste kan bidra til å forhindre ytterligere angrep.
  • I Oslo og i hele Norge har vi sertifiserte teknikere
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Enten du trenger skadedyrkontroll til din restaurant, lager eller hjemme, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...