Bli kvitt rotter og mus ute

sep 11, 2022 | Diverse

Dersom du opplever at det er store mengder mus eller rotter rundt hjemmet, kan det tyde på at det er god tilgang på mat og tilgang på gode plasser for ly. For å begrense mengden rotter eller mus ute i et område er det først og fremst behov for tiltak for å begrense dette.

Frukt og bær kan fungere som en god matkilde for rotter og mus, dersom det er retail store mengder nedfallsfrukt i et område kan dette føre til spredning av gnagere.

Unngå å mate fugler da dette er en fantastisk matkilde for gnagere. Fugler får ofte relativt store mengder mat. Dette skaper gode muligheter for at musebestanden kan øke betydelig.

Bruk plastbinger med tettsittende lokk. Hvis det er sprukket eller hvis lokket mangler, kontakt renovasjonsselskapet for å skifte det. Søppel kan være et lett sted hvor det er store mengder mat til gnagere.

Hvordan bli kvitt mus og rotter ute

Etter at andre matkilder er begrenset ute, kan bruk av klafffeller inne i sikre bokser være et godt våpen mot gnagere utenfor. Disse må sjekkes og tømmes ofte for å kunne fange opp flere individer.

Det finnes nå også feller som tåler å brukes ute som kan slå mange ganger før de må sjekkes. Disse fellene kan være elektriske eller drevet av gasspatroner. Vi i skadedyrproffene har et lite utvalg av musefeller som vi mener er de beste på markedet i dag.

Det er ikke alltid det er mulig å bli kvitt alle mus og rotter utenfra, for det er tross alt der de bor. Guys du kan hindre dem i å komme inn i huset ditt. Det gjør du ved å gjøre det vi kaller museforsegling. Mus kommer seg gjennom små hull og sprekker, og så lenge de lukter muligheten for mat, kommer de seg gjennom fantastiske små hull og sprekker. Vi anbefaler derfor å bruke en musebørste for å tette bak kledningen, tette hulrom og steder hvor musen kan klatre inn i huset.

Vi er her for å hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo!

Våre spesialister ved Oslo Skadedyrkontroll yter spesialisttjenester innen skadedyrbekjempelse i hele Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om mange skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet around mange år. Som et resultat kan vi gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både privatkunder og kommersielle kunder. Utryddere ved vårt Oslo skadedyrbekjemperfirma er høyt utdannede, kunnskapsrike og i stand til å yte ideal mulig company.

Å finne skadedyr i hjemmet eller kontoret er en vanskelig opplevelse. Oslos tette bybefolkning er en perfekt yngleplass for skadedyr som rotter, mus og kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Matkilder samt trygge havner. Vi jobber hardt for å sikre at ditt kontor eller hjem er fri for skadedyr i Oslo.

I Gamle Oslo , Frogner og andre områder tilbyr vi skadedyrkontroll.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Behandlinger som virker raskt – målrettet og tilpasset din situasjon
  • En prøve- og rådgivingstjeneste kan bidra til å forhindre ytterligere angrep.
  • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte teknikere
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i din cafe, skadedyrbekjempelse i et lager, eller skadedyrbekjempelse i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...