Mer reiser øker risikoen for skadedyr hjemme

sep 11, 2022 | Diverse

De fleste reiser i dag mye mer enn før, både i Norge og på lengre utenlandsreiser. Det er også en av grunnene til at guy opplever at det er en økning av veggedyr og andre skadedyr i Norge.

Norge er utsatt for import av eksotiske skadedyr, som kakerlakker. Det finnes andre typer skadedyr enn de som lever her til vanlig, og de kan være problematiske å bli kvitt. De fleste importerte skadedyrartene i Norge klarer ikke å overleve de norske klimatiske forholdene når de er ute, males de klarer seg uten problemer innendørs i tempererte rom.

På grunn av at vi forholder oss til en internasjonal hverdag, kan andre arter enn de tradisjonelle norske artene introduseres til Norge by using varer eller mennesker. Reisende som bruker buss, tog eller fly kan ta med seg uønskede blindpassasjerer. Varer som transporteres med fly, skip, container, bil eller tog kan føre med seg eksotiske skadedyr.

I ferien besøker turister campingplasser, leier hytter, drar på hytteturer i fjellet, og bor ofte på hotell etter slike turer eller drar rett hjem. Skadedyr kan gå seg vill i bagasjen.

Hvert år observeres en dramatisk økning i bekjempelse av veggedyr mellom august og desember, som følge av økt reiseaktivitet.

Hvordan bli kvitt disse skadedyrene?

Veggedyr:

Du kan gjøre mye selv for å fjerne veggedyrene. Du må ha rett kunnskap, og det kan du få her på Skadedyrproffen. God renslighet er veldig viktig når du skal ha veggedyr. Alt løst skal fjernes fra rommet og enten fryses ned eller behandles på annen måte. Alle veggedyregg må fjernes, og veggedyrene bør ellers drepes med moist, ved bruk av InsektNix eller annet.

PS: Det kommer en helt ny spray med en giftfri løsning veldig snart, som gjør det mye lettere å behandle veggedyr selv.

Når du er ferdig med selve behandlingen, og du vet at selve sengen er ren, må du bruke Climb Up Vegedyrfeller under hvert sengeben. Det betyr at du holder sengen fri for veggedyr, og du fanger opp alle som kan ha overlevd behandlingen.

Kakerlakker

Du bør ikke bekjempe kakerlakker selv. Bruker du permetrin eller lignende reward mot kakerlakker, risikerer du bare å gjøre dem sterkere. Vi har vært flere steder hvor folk har forsøkt å utrydde mortene ved å spraye dem med permetrin, og det gjør det bare verre. Når vi har blitt kontaktet og tatt på oss jobben med å fjerne kakerlakkene, har vi hatt fulle limfeller, fordi det er så mange av dem.

Et annet difficulty med å bruke en slik spray er at kakerlakkene da sprer seg more than større deler av huset.

Løsningen på dette er å kontakte et godt skadedyrfirma som kan hjelpe. Vi kan hjelpe med dette. Vi bruker da et spesialagn som er beregnet på kakerlakker og som kun autoriserte skadedyrteknikere har lov til å bruke. Ved å bruke vår behandlingsstrategi har vi sett 100 % fjerning av alle kakerlakker, selv etter bare noen få uker.

Vi er her for å hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo!

I Oslo og omegn yter Oslo Skadedyrkontroll rendyrkede tjenester innen skadedyrkontroll. På Østlandet og Sørlandet har vi tatt tak i flere skadedyrangrep opp gjennom årene. Ved å bruke denne kunnskapen kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Ekspertutryddere som har spesialisert seg på fjerning av skadedyr i Oslo er med på laget vårt.

Våre teknikere forstår hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr som bor i hjemmet eller bedriften din. Oslos tette befolkning tilbyr kakerlakker, veggedyr, klesmøll, rotter, mus og fugler det de trenger for å overleve. Trygge havner samt matkilder. Oslos skadedyreksperter jobber for å holde hjemmet og kontoret ditt skadedyrfritt.

Skadedyrtjenester er tilgjengelig i St. Hanshaugen , Sagene og andre områder.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Raske og effektive behandlinger – målrettede og hensiktsmessige
  • Bidra til å forhindre ytterligere angrep med prøvebehandling og råd
  • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte skadedyrteknikere
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger skadedyrbekjempelse til din cafe, en lagerenhet eller hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...