En smart og brukervennlig felle for levende fangst av rotter og mus

sep 3, 2022 | Diverse

https://www.youtube.com/view?v=ukqVdOCkVoI

Dette er en smart og brukervennlig levende felle for rotter og mus, og den er tilgjengelig å kjøpe nå.

Den kan stå inne og ute, og den kan fange flere mus eller rotter samtidig. Den er rett og slett genialt laget.

Dette er hvordan denne reside-fangstfellen fungerer

Dette er en musefelle som ikke dreper mus eller rotter, gentlemen fanger dem slik at man kan fjerne skadedyr som er inne i bygningen og slippe dem ut der de hører hjemme.

Fellen består av to kamre. Det ene er kammeret der rotten eller musen kommer inn, og når en varmesensor oppdager at det er et levende dyr der inne, lukker den dørene. Når det ikke lenger er mulig å gå ut der rotta eller musen kom inn, klemmer den seg gjennom en annen dør. Den døren leder inn til kammer nummer to, og der er den låst inne.

Når fellen oppdager at kammer nummer 1 er tomt for dyr (registrerer ingen varmesignatur), venter den i 2-3 minutter før den åpner dørene igjen. Dyret er fanget i kammer nummer to, og kammer nummer 1 er åpent. Det er da mulig for et nytt dyr å gå inn i kammer nummer 1, og når det gjør det, gjentas syklusen.

Resultatet er at fellen kan fange mange levende mus eller rotter. Faktisk opptil 5 rotter og 10 mus.

Dette er en levendefangstfelle, og derfor er det viktig at du sjekker den daglig. Hensikten med denne fellen er at du kan fange mus og rotter som beveger seg inne i hjemmet eller bygningen, og deretter løfte fellen utenfor og slippe dem ut der. Denne er helt fantastisk å bruke samtidig som du har musesikret huset ditt med musebørste, stålull mot mus og lignende tiltak.

Se mer info om fellen for å fange levende rotter og mus

Levende fangstfelle for rotter og mus

Elektrisk Live FELLEfelle for rotter og mus, skadedyrproffen på YouTube

Ta gjerne kontakt med når du trenger skadedyrbekjempelse i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll tilbyr en rekke skadedyrkontrolltjenester i hele Oslo. Opp gjennom årene har vi tatt tak i mange skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Vår evne til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder forbedres av dette. Utryddere i Oslo som er høyt utdannede og høyt kvalifiserte kan levere most effective mulig skadedyrfjerningstjeneste.

Det kan være plagsomt å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Som et resultat av Oslos tette bybefolkning har skadedyr som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler alt de trenger for å trives. Trygge havner og matkilder. Med vårt Oslo skadedyrteam sørger vi for at du har et skadedyrfritt hjem eller kontor.

St. Hanshaugen , Sagene og andre områder kan dra nytte av våre skadedyrtjenester.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Effektive behandlinger som er raske og smertefrie – målrettede og passende
  • Bidra til å kontrollere ytterligere infestasjoner med proofing og råd
  • Sertifiserte skadedyrteknikere som jobber above hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du trenger hjelp med skadedyrbekjempelse i din cafe, lagerenhet eller hjemme.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...