Er du trygg mot veggedyr?

sep 9, 2022 | Diverse

Hvis du tror veggedyr er et fenomen som ikke eksisterer eller ikke kan påvirke deg, så bør du tro om igjen. Selv førsteklasses hotellsenger kan bli infisert med brunlige, ovale, vingeløse insekter. Din egen seng kan ha mange insekter skjult inni seg, enten rundt sengerammen eller i sprekkene.

Veggedyrene er mestere i å «bli invitert» til huset ditt. Det er faktisk du som bærer dem inn

De kan gjemme seg i kofferter, klær, sofaer og til og med mobiltelefoner som bæres gjennom inngangsdøren din og inn i huset. Derfor påvirker dette alle, uansett form bolig, uavhengig av renhold og uavhengig av hvilke vaner du har (bortsett fra om du dypfryser alt som bringes inn i huset ditt, noe jeg tviler på at du gjør…)

Veggedyrinspeksjon

I går var vi på ny veggedyrinspeksjon En alenemor hadde kontaktet oss og trodde hun hadde fått veggedyr i leiligheten. Ettersom vi driver et skadedyrfirma i Sør-Norge er det naturlig at vi reiser ut for å se hvordan situasjonen er, for så å finne en løsning dersom det viser seg å være et skadedyrproblem. Hun hadde definitivt mye veggedyr.

Vi så below sengen, og brettet stoffet på sengerammen til den ene siden, og der krøp de bort. Det var tydelige tegn på veggedyravføring, og mange veggedyr som ikke likte å bli forstyrret. Adult men det er ikke alltid så lett å få øye på dem, for i begynnelsen er det få av dem, og de kan gjemme seg godt. Guys stikkene som de påfører folks om natten, de kler og de vitner om at det er et skadedyr som bokstavelig talt bor i sengen.

Veggedyr under sengen

Hva er veggedyr, egentlig?

Dette er små parasitter som suger blodet til varmblodige dyr, inkludert mennesker, og som vanligvis jakter på blod om natten. Selv om blodsuging kan høres fryktelig ut for deg, og på noen måter kan være veldig irriterende på grunn av intens kløe, er disse parasittene ikke kjent for å forårsake infeksjon. Mygg, men bare i varmere strøk, kan gi farlige sykdommer og bakterier, mens cimicosis (veggedyrbitt) bare kan forårsake kløe og hevelse i huden.

Når mange av dem bor på ett sted, vil du kunne lukte en merkelig søt aroma produsert av sekresjonen fra veggedyrkjertlene.

Hvordan kommer veggedyr inn i huset?

Veggedyr liker å bo i sengene

Veggedyr elsker å reise. I motsetning til maur som kryper inn i hjemmet ditt, tar DU med deg veggedyret…

De kan komme i en koffert, brukte møbler du kjøper, og til og med via hulrom i en mobiltelefon. Før fantes veggedyr stort sett i varmere strøk, guys med vår moderne måte å reise på tar vi dem med hjem til kalde Norge, fordi nordmenn reiser.

For en del år siden var veggedyr nesten ikke-eksisterende i Norge, adult males nå har de blitt veldig vanlige.

Recommendations: Hvis du bor på hotell, sjekk beneath sengen for slike svarte prikker. Finner du det på veden på sengen, er det godt mulig at dette er veggedyrskitt. Go på at du ikke sover med disse parasittene, da de er dyktige haikere og kan reise med deg hjem sammen med bagasjen. Hvis de gjør det, vil de hoppe av huset ditt og raskt gjøre huset ditt til sitt eget hjem. Det vil du ikke. Be heller om et annet hotellrom, og spør gjerne om de har hatt problemer med veggedyr.

Hvordan stikker eller biter en veggedyr?

Veggedyr har to bittesmå rør, hvorav det ene inneholder et beroligende middel som betyr at en person ikke føler en kløende eller gjennomborende effekt under et veggedyrbitt. Gjennom det andre røret suger veggedyret blod fra vertens kropp.

https://www.youtube.com/look at?v=KsLOQ0FwGqY

Hva skjer når guy blir bitt?

Veggedyrbitt, mange på ett sted

Huden hovner opp etter en stund og forårsaker kløe og brennende effekt og ser rødlig ut. Kløen forårsaket av et veggedyrbitt varer lenger og er tøffere enn et myggstikk. Du kan identifisere en cimicosis ved dette tegnet: Hvis du gnir huden hardere, vil den bli infisert og gjøre den verre.

Folk reagerer forskjellig på å bli bitt av veggedyr. Noen får mye kløe fra start, mens andre har lite, guys det øker for hvert nytt bitt. Og de nye bittene kommer så lenge du ikke blir kvitt veggedyrene.

Hvordan behandle veggedyrbitt?

Vask det berørte området med en antibakteriell såpe og påfør krem ​​foreslått av hudlegen din. Guys dette er et midlertidig middel. Veggedyrene må du kvitte deg med, ellers vil anfallene bare bli hyppigere og hyppigere (fordi de blir flere og flere), og dessuten vil kroppen ofte få verre og verre symptomer/kløe.

Hvordan bli kvitt veggedyr?

VI har skrevet mye om hvordan du selv kan bli kvitt veggedyr her. I praksis må du ganske enkelt fjerne dem manuelt, drepe dem med varme, damp eller kulde – og tørke dem ut. Det nytter ikke å reise bort i en måned eller to, for de kan leve et år uten mat. Så du må faktisk fjerne dem og drepe dem. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv, kan du sjekke med forsikringsselskapet ditt for å se om de dekker veggedyrbekjempelse, eller du kan kontakte oss for å se om vi vet om et godt skadedyrfirma i nærheten av der du bor.

Kontakt oss ​​dersom du har behov for skadedyrkontroll i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll leverer skadedyrkontrolltjenester i Oslo og omegn. Selskapet har erfaring med å håndtere flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Som et resultat er vi i stand til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til non-public og kommersielle kunder. Å ha høyt utdannede utryddere er viktig for å levere de beste skadedyrfjerningstjenestene i Oslo.

Å finne skadedyr i hjemmet eller kontoret er en vanskelig opplevelse. Fordi Oslo har en tett bybefolkning, lever skadedyr som rotter, mus, kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler her i overflod. Matkilder samt trygge havner. Ved hjelp av vårt group av skadedyreksperter i Oslo kan du få en skadedyrfri bolig eller kontor.

I tillegg til Skadedyrkontroll Nordstrand , Nordre Aker, kan vi bistå deg med andre Skadedyrtjenester.

Vi tilbyr Oslo-people:

  • Behandlinger som er målrettede og hensiktsmessige – raske og effektive
  • Bidra til å forhindre ytterligere infestasjoner ved å kontrollere og gi råd
  • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte skadedyrkontrollører
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Trenger du skadedyrkontrolltjenester i din cafe, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...