Hvordan bli kvitt maur inne – trinn for trinn

sep 6, 2022 | Diverse

Her vurderer vi hvordan du kan bli kvitt maur inne – ved hjelp av gode produkter og riktig metode.

Du kan kjøpe disse produktene til en god pris på:

https://skadedyrproffen.no/maurkontroll/maurmiddel/

Vi anbefaler at du bruker forgiftet agn i gel eller flytende variety.

Dette plasserer du på egnede fôringsstasjoner, slik at du beskytter fôret mot forurensning og tråkk, samt beskytter eventuelle dyr mot giften. Da holder du katten og hunden trygg.

Agnet legges ut så nært inngangshullet som mulig. Det vil si så nærme reiret som mulig.

Har du maur på kjøkkenbenken bør du følge maurstien tilbake til inngangshullet, for å plassere en matboks med fersk mat der. (Du vil ikke ha present på samme sted der du lager din egen mat 😊)

Vi anbefaler å bruke maur agnbokser, samt Swirr eller Kvitt maur gel. Dette er god matgift som mauren tar med seg og sprer til hele kolonien sin.
Skadedyrproffen på YouTube

Våre skadedyrtjenester i Oslo er uten sidestykke!

En spesialisert skadedyrbekjempingstjeneste ytes av Oslo Skadedyrkontroll i hele Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep gjennom årene på Sørlandet og Østlandet. Som et resultat kan vi gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både privatkunder og kommersielle kunder. Som et godt utdannet utrydderfirma leverer vi den greatest mulige løsningen for fjerning av skadedyr i Oslo.

Teamet vårt er klar over hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Med Oslos tette bybefolkning er skadedyr inkludert rotter, mus og skadedyr inkludert kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler godt tjent med. Gi mat og husly. Som en del av våre skadedyrtjenester i Oslo sørger vi for at ditt hjem eller kontor er skadedyrfritt.

Er du på jakt etter skadedyrkontroll i Grünerløkka , Grorud og andre områder kan vi hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Målrettede og hensiktsmessige behandlinger – Rask og effektiv
  • En prøve- og rådgivingstjeneste kan bidra til å forhindre ytterligere angrep.
  • Norge og Oslo teknikere er sertifisert
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i din cafe, skadedyrbekjempelse i et lager, eller skadedyrbekjempelse i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...