Hvordan forhindre at kjæledyr går inn i musefellen?

sep 7, 2022 | Diverse

Mange frykter at hunden eller katten deres skal få en musefelle på labben eller snuten. Det er en legitim frykt hvis gentleman ikke plasserer musefellen et sted der kjæledyret ikke kan nå. Her er løsningen som gjør det hele veldig trygt for katter, hunder, andre dyr – og også for barn.

En vanlig musefelle kan være ganske vondt å få i labben, selv om en rottefelle er mye sterkere og enda farligere. En rottefelle kan faktisk gi alvorlige skader, mens musefellen i de fleste tilfeller kun vil skade og svi hunden eller katten.

Adult males du kan unngå faren helt ved å plassere musefellen i en boks.

Her ser du et par musefeller plassert i en beskyttende boks. Dette er en komplett løsning som du kan se her: Musefelle med beskyttelsesboks. Det finnes også rottefeller med beskyttelsesbokser.

musefelle med beskyttelsesboks

Disse agnes normalt med et agn du vet fungerer bra. Prøv gjerne peanøttsmør. Så plasserer du boksen der du vil at den skal slå ved behov. Når du har fanget en mus kan du lease løfte boksen og ta den med ut, hvor du slipper musen og kaster den på et egnet sted.

Da er det bare å sette i nytt agn og sette boksen på nytt, så slipper du å bekymre deg for at katten eller hunden skal få labben i en felle.

Er du plaget av mus i huset?

Hvis du har et tilbakevendende trouble med mus eller rotter i huset da bør du vurdere å ta en runde med forsegling. Mus trenger ikke en stor inngang for å komme inn i et hus. Et lite hull er nok. Du kan plugge noen enkelte hull med noe musen ikke liker eller kan gnage seg gjennom. For eksempel sement hvis det er mellom stein, eller stålull mellom planker og hull i husveggen. Hvis det er litt større områder som skal tettes da anbefaler vi på det sterkeste bruk av en musebørste. En musebørste er veldig enkel å montere og den fungerer umiddelbart.

Hvis du hindrer musen i å komme inn, trenger du ikke bruke en musefelle, og det er den aller beste måten å beskytte kjæledyret ditt mot fare.

Kontakt oss ​​dersom du har behov for skadedyrkontroll i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll er et spesialisert skadedyrfirma som betjener Oslo og omegn, og tilbyr skadedyrkontrolltjenester. Opp gjennom årene har vi tatt tak i flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Som et resultat er vi i stand til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til personal og kommersielle kunder. Utrydderene vi har i Oslo er høyt utdannede og vet hvordan de skal levere de beste skadedyrbekjempelsestjenestene.

Skadedyrangrep kan være plagsomt for deg, din familie eller din bedrift. Oslos tette bybefolkning er en perfekt yngleplass for skadedyr som rotter, mus og kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Gir både mat og trygg havn. Vi jobber hardt for å sikre at ditt kontor eller hjem er fri for skadedyr i Oslo.

I tillegg til Skadedyrkontroll Alna , Østensjø, kan vi bistå deg med andre Skadedyrtjenester.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Våre raske og effektive behandlinger er målrettet og tilpasset dine behov
  • – Korrektur og råd – forebygging av angrep
  • Norge og Oslo teknikere er sertifisert
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Trenger du skadedyrkontrolltjenester i din cafe, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...