Erfaring med musebørste – er det verdt pengene?

sep 7, 2022 | Diverse

Fordi vi jobber med skadedyrbekjempelse, og har jobbet med det i mange år og også utdannet nye skadedyrteknikere, har vi fått mye erfaring.

Musebørster erstatter dyre løsninger

Vi kan «alle triksene i boken», og har brukt en rekke ulike løsninger for å hindre mus i å komme inn i et hus. Alt fra musebånd til stålull. Fra byggeskum med «armering» inni, til å fylle hull med noe solid som sement. Og andre løsninger. Og de brukes fordi de fungerer…

..men det er ingenting som er så enkelt og raskt å jobbe med som musebørster. Noen kaller dem musestoppere. Det er ingen klargjøring av selve børstene. Du må bare måle lengden du trenger, og deretter kutte den lengden med en tang. Når det er gjort er det bare å klemme musebørsten opp mellom fôret og innerveggen, så sitter den fast. Det er faktisk så enkelt.

For oss fagfolk betyr dette at vi bruker mye mindre tid med kunden, noe som gjør at det koster dem mye mindre å sikre huset sitt mot invasjon av rotter og mus.

For deg, som kanskje er en glad amatør, betyr dette at du kan mestre oppgaven med å montere musebørster på noen få minutter. På en måte kan du ikke gjøre noe galt. Skyves musebørsten opp på rett sted, kan den ikke falle ut, og du er sikker på at alle innganger er dekket, da fungerer det!

Musebørster passer til «alle» hus

Det fine er at musebørstene fungerer like godt til horisontal dressing som til vertikal dressing. Den kan brukes rundt i huset, og den er også god i hjørnebokser og eventuelle hull som mus kan komme inn i. Dette gjør det enkelt å sikre at mus ikke kommer seg opp på veggene og kan leke inne i huset.

Derfor brukes musebørster til alle typer bygninger hvor det er åpninger eller sprekker som mus kan komme gjennom, og vår erfaring er at de stopper alle mus der.

Vi anbefaler musebørster hvis du har problemer med at mus kommer inn i huset, og det samme gjør våre kunder.

Du kan se utvalget av musebørster her. Vi har som mål å være best på pris og kunnskap. Hos oss får du instruksjoner som viser deg hvordan du bruker og installerer musebørster.

Se utvalg av musebørster her


Vi anbefaler derfor å bruke en musebørste:

Mus og rotter er et problem for mange som eier hus, hytter og andre bygg. De ødelegger, plager og hvis de klarer å etablere seg et sted, avler de raskt og gjør livet surt for huseieren. De kan være vanskelige å få øye på, og de er flinke til å komme inn hvor som helst. Mus har ødelagt hjem i århundrer, og her er en brukervennlig løsning som fungerer.

Problemet

Mus er smarte og trenger bare små åpninger for å komme inn i hjemmet ditt. ALLE hull ned til ca. 6 mm gjør at de kan komme inn. Dette er et problem for mange huseiere siden det før krevde mye arbeid for å tette hull som musene kunne bruke. Spesielt var det vanskelig å tette hull under kledningen. Når vi gjentatte ganger kommer inn i et hus, er det ikke bare feller som hjelper. For en musefelle vil bety at du får færre mus i huset enn det kunne vært, men så lenge du ikke stenger inngangen kommer det bare nye mus hele tiden…

Løsningen

En musebørste er et nyttig produkt for å holde mus borte fra hjemmet ditt. Det fungerer spesielt godt når det påføres kilden til problemet, for eksempel en sprekk under kledningen. Den passer til de fleste typer kledning, den er også enkel å sette opp og krever ingen spesialverktøy.

  • Børsten er enkel å bruke og løser vanlige musrelaterte problemer.
  • Du trenger ikke noe spesialverktøy, noe som betyr at du kan montere og vedlikeholde børsten uten store problemer.
  • Børsten stopper ikke lufting av kledningen, så kledningen får all den luftingen den trenger.
  • Du må ikke demontere dekselet for å installere musefellen.

Musebørste er en enkel måte å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr. Hvis de eksisterende musebåndene i hjemmet ditt er for dårlige eller mangler, kan du bruke musebørsten til å forsegle alle mulige inngangspunkter.

Dette er et flott produkt fordi det er enkelt å montere og krever ingen snekkerkunnskaper. Det skal være relativt enkelt for alle med noen få grunnleggende verktøy.

Prinsippet er ganske enkelt: du ser etter sprekker eller åpninger i hjemmet der mus kan komme inn, og forsegler dem med en børste som musen ikke liker å prøve å presse seg gjennom. Dette får den til å gå videre til et annet sted, noe som er å foretrekke.

Hvorfor ble musebørster laget?

Mus kommer inn gjennom små hull og små sprekker. Mange er ikke klar over at et av de virkelig store problemene med trehus er at det ofte er et gap mellom ytterkledningen og innerveggen i et hus, og mange hus har små sprekker eller glipper i selve innerveggen. Så det betyr at hvis en mus reiser seg mellom ytterbelegget og innerveggen, vil den ofte finne en vei inn i matfatet ditt.

Derfor monterer du musetape på innerveggen, som så tetter åpningen mellom innerveggen og kledningen. På gamle hus finnes det ikke, og på mange hus som er litt nyere har det enten blitt skadet mens kledningen ble montert, eller så har det blitt skadet i etterkant. Vi har også sett mange ganger at den er installert feil.

Uansett betyr det at musebåndet mange ganger ikke fungerer etter hensikten.

Ødelagt musebånd

Ulempen med musebånd er at du må demontere dekselet før du kan installere det. Det er tidkrevende, du kan ødelegge kledningen, og det ender opp med å koste mye penger og arbeidstid.

Løsningen var musebørster

Musebørster er veldig enkle å montere, de krever ingen spesialverktøy og krever nesten ingen demontering av huset. I tillegg er de rimelige i innkjøp og har langvarig effekt på mus og rotter.

Dette er høykvalitets børster i rustfritt stål og plastbust. Metallet i dette produktet vil ikke ruste og dermed gi rustmerker, og vil dermed ikke svekkes over tid.

Materialene som brukes i børstene er motstandsdyktige mot tygging av både mus og andre smådyr.

Hvorfor fungerer musebørster?

Musene liker ikke å stikke snuten inn i piggene på musebørsten, selv rotter liker det ikke. Derfor vil en mus som møter en musebørste ende opp med å gå et annet sted.

Vårt skadedyrteam kan hjelpe deg i Oslo når du trenger det!

Oslo Skadedyrkontroll leverer skadedyrkontrolltjenester i Oslo og omegn. Gjennom flere år har vi hjulpet med flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Vår evne til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder forbedres av dette. En høyt utdannet utrydder fra vårt firma vil gi deg den beste tjenesten for fjerning av skadedyr.

Å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften er opprørende. Sammenlignet med andre byer har Oslo den tetteste bybefolkningen, noe som er gunstig for skadedyr som rotter og mus, samt skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Trygge havner og matkilder. I Oslo har vi et team av skadedyrspesialister klare til å hjelpe deg med å holde hjemmet eller kontoret skadedyrfritt.

Østensjø , Vestre Aker og andre områder kan dra nytte av våre skadedyrtjenester.

Vi tilbyr Oslo-folk:

  • Målrettede og hensiktsmessige behandlinger – Rask og effektiv
  • Skadedyrråd – forhindrer ytterligere angrep
  • Kontrollører med sertifisering jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Du kan kontakte oss når du trenger skadedyrbekjempelse til din restaurant, ditt lager eller ditt hjem.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...