Safe Trap STA 25 musefelle og rottefelle (TILBUD)

okt 13, 2022 | Diverse

Se og bestill UNIKT TILBUD her:

STA 25 musefelle / rottefelle (multikill) – TILBUDSPAKKE

Komplett løsning for de som ønsker en brukervennlig og effektiv musefelle/rottefelle. Kan drepe opptil 25 gnagere mellom hver gang du sjekker fellen og egner seg veldig godt der det er mange gnagere, samt når du ønsker å beskytte en hytte hvor det kan gå uker mellom hver gang du er der.

Leveres komplett fra Skadedyrproffen med stativ, felle, 3 gasspatroner og profesjonelt agn. De er de eneste som har denne pakkeløsningen.

Safe Trap STA 25:
– Veldig godt egnet ute (kan også brukes inne)
– Stopper musa ute før den går inn i hus og hytte
– Rask og human avlivning
– Ingen gift som sprer seg i næringskjeder
– Bruker IKKE batterier eller strøm til drift

Finnes egen gratis app som kan brukes på Apple iphone/Android, og der får du oversikt over antall slag og gjenværende gass

Denne felletypen brukes av profesjonelle skadedyrteknikere og koster vanligvis rundt 2-3 ganger mer. Det er et dansk selskap som produserer denne..

Våre skadedyrtjenester i Oslo er uten sidestykke!

Skadedyrkontroll yter spesialisert skadedyrbekjempelse i Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep gjennom årene på Sørlandet og Østlandet. Som et resultat er vi i stand til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til non-public og kommersielle kunder. Utryddere i Oslo som er høyt utdannede og høyt kvalifiserte kan levere finest mulig skadedyrfjerningstjeneste.

Å finne skadedyr i hjemmet eller kontoret er en vanskelig opplevelse. Den tette urbane befolkningen i Oslo tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Gi mat og husly. Som skadedyreksperter i Oslo jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Du kan stole på at vårt skadedyrteam håndterer skadedyrtjenester i Stovner , St. Hanshaugen og andre nærliggende områder.

Vi tilbyr Oslo-folk:

  • Raske og effektive behandlinger – målrettede og hensiktsmessige
  • Korrektur og råd – forebygging av angrep
  • Vi hjelper også firmaer i HORECA bransjen

Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger skadedyrbekjempelse til din restaurant, en lagerenhet eller hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...