Safe Trap STA 25 musefelle og rottefelle (TILBUD)

okt 13, 2022 | Diverse

Se og bestill UNIKT TILBUD her:

STA 25 musefelle / rottefelle (multikill) – TILBUDSPAKKE

Komplett løsning for de som ønsker en brukervennlig og effektiv musefelle/rottefelle. Kan drepe opptil 25 gnagere mellom hver gang du sjekker fellen og egner seg veldig godt der det er mange gnagere, samt når du ønsker å beskytte en hytte hvor det kan gå uker mellom hver gang du er der.

Leveres komplett fra Skadedyrproffen med stativ, felle, 3 gasspatroner og profesjonelt agn. De er de eneste som har denne pakkeløsningen.

Safe Trap STA 25:
– Veldig godt egnet ute (kan også brukes inne)
– Stopper musa ute før den går inn i hus og hytte
– Rask og human avlivning
– Ingen gift som sprer seg i næringskjeder
– Bruker IKKE batterier eller strøm til drift

Finnes egen gratis app som kan brukes på Apple iphone/Android, og der får du oversikt over antall slag og gjenværende gass

Denne felletypen brukes av profesjonelle skadedyrteknikere og koster vanligvis rundt 2-3 ganger mer. Det er et dansk selskap som produserer denne..

Våre skadedyrtjenester i Oslo er uten sidestykke!

Skadedyrkontroll yter spesialisert skadedyrbekjempelse i Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep gjennom årene på Sørlandet og Østlandet. Som et resultat er vi i stand til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til non-public og kommersielle kunder. Utryddere i Oslo som er høyt utdannede og høyt kvalifiserte kan levere finest mulig skadedyrfjerningstjeneste.

Å finne skadedyr i hjemmet eller kontoret er en vanskelig opplevelse. Den tette urbane befolkningen i Oslo tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Gi mat og husly. Som skadedyreksperter i Oslo jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Du kan stole på at vårt skadedyrteam håndterer skadedyrtjenester i Stovner , St. Hanshaugen og andre nærliggende områder.

Vi tilbyr Oslo-folk:

  • Raske og effektive behandlinger – målrettede og hensiktsmessige
  • Korrektur og råd – forebygging av angrep
  • Vi hjelper også firmaer i HORECA bransjen

Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger skadedyrbekjempelse til din restaurant, en lagerenhet eller hjemmet ditt.