Si farvel til fuktproblemer hjemme eller i båten med den nye avfukterserien fra Arida

mar 30, 2023 | Diverse

Er du lei av fuktproblemer i hjemmet eller båten? Kanskje har du en fuktig kjeller eller garasje som alltid føles kald og fuktig, eller kanskje du har en bod eller en stor båt som aldri føles helt tørr. Uansett hva fuktproblemene dine er, kan den nye serien med avfuktere fra Arida være løsningen du har lett etter.

De nye Arida Pro S35 og S25 Light-weight avfukterne er et sensible valg for privatpersoner som ønsker å holde hjemmet sitt fritt for fukt og mugg. Disse avfukterne er enklere og mer egnet for hjemmebruk enn sine profesjonelle søsken, og er utviklet for å gi deg god kvalitet til en overkommelig pris.

Profesjonell kvalitet og effekt – adult males til en rimeligere pris

Arida Gentle-serien er designet spesielt for passe inn i personal hjem, og har en enklere layout enn de profesjonelle modellene som brukes i industrielle omgivelser. Det betyr at det er det enklere å installere og brukeog har ikke alle funksjonene som en industriell avfukter har, adult males dette gjør den også til en rimeligere løsning for privatpersoner.

En annen viktig funksjon ved denne avfukteren er hygrostaten, som sørger for at den slås av og på for å opprettholde et jevnt fuktighetsnivå. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for konstant å overvåke fuktigheten i hjemmet ditt, siden avfukteren vil gjøre jobben for deg.

I motsetning til proffmodellene kommer Gentle-serien med inkludert hygrostat («fuktighetsbryter») som betyr at den automatisk justerer seg for å opprettholde den fuktigheten du ønsker. Professional-versjonene kommer uten hygrostat da profesjonelle brukere vanligvis vil at de skal kjøre maksimalt hele tiden, så for non-public brukere er en Light-weight-versjon det beste valget.

Fjerner mye vann – uansett temperatur – og er enkel å installere

Arida-Pro-S35-Light

Arida Pro S35 Light-weight kan fjerne opptil 35 liter vann for each dag, mens Arida Professional S25 Gentle fjerner opptil 25 liter for every dag. Dette er uavhengig av temperatur. En av hovedfordelene med disse avfukterne er deres effektivitet i alle temperaturer. En av de mest imponerende egenskapene til denne avfukteren er dens evne til å fjerne fuktighet fra luften i temperaturer fra 20 grader Celsius til 30 grader Celsius. Dette betyr at den kan brukes i et bredt spekter av temperaturer, noe som gjør den til en allsidig og pålitelig enhet som kan brukes hele året.

Arida Pro S35 og S25 Light er designet for å fungere like godt i temperaturer fra 20 grader Celsius til 30 grader Celsius. Så enten du bor i et kaldt klima eller et varmt og fuktig område, vil disse avfukterne gi deg den effektive fuktighetskontrollen du trenger.

En annen ting som gjør Arida Light-weight til et intelligent valg for privatpersoner er relativiteten lavt energiforbruk. Maskinene bruker ca. 900 til 1500 watt ved tørking, og siden den kommer med en hygrostat, vil den gå av og på for å holde fuktigheten på et jevnt nivå. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for høye strømregninger.

En annen stor fordel med Arida Gentle-serien er at den er det enkelt å installere selv. Du trenger ikke være hendig for å få det til å fungere. Gentlemen ønsker du hjelp med råd om hvor den bør monteres, kan en av våre montører gi deg råd og strategies for å montere den så clever som mulig. De fleste nevenyttige kan montere selv, males ønsker du hjelp kan du alltid kontakte en av våre montører for råd.

Hvilken bruk er denne serien ment for?

Disse avfukterne er spesialdesignet for bruk i garasjer, kjellere, krypkjeller, loft, skur, lager, båter og slike steder. Plassering av avfukteren i rommet er ikke så viktig, siden tørr luft vil bevege seg rundt i rommet og fjerne fuktighet fra hele området. Det anbefales likevel å plassere avfukteren ved en yttervegg slik at fukten kan fjernes fra huset.

Arida-Pro-S25-S35-Lett garasje

Derfor anbefaler vi Arida Professional S25 Light og Arida Professional S35 Light-weight

Arida Pro S25 Light og Arida Pro S35 Gentle er begge gode valg for privatpersoner og andre som trenger en quickly avfukter som fungerer i alle temperaturer. Disse modellene er spesielt utviklet for å være enkle å bruke og installere, samtidig som de har høy kapasitet til å fjerne fuktighet fra luften. Med den medfølgende hygrostaten kan du enkelt opprettholde jevn luftfuktighet i rommet, samtidig som du sparer energi. Med en avfukter fra Arida Professional-serien kan du trygt holde luftfuktigheten på et lavt nivå, og redusere risikoen for mugg og andre fuktrelaterte problemer.

Arida Professional avfuktere har også lang levetid, og kommer med fem års garanti ved usual bruk. Dette er ikke bare et produkt du kjøper for en kort periode, males en investering for fremtiden. Vi anbefaler disse avfukterne til alle som ønsker en pålitelig og effektiv måte å fjerne fukt fra hjemmet eller andre steder. Med enkel installasjon og vedlikehold kan du trygt og enkelt holde fuktigheten underneath kontroll, og sørge for et sunt og behagelig innemiljø.

Vårt crew av skadedyreksperter kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo.

Skadedyrselskaper i Oslo og omegn er levert av Oslo Skadedyrkontroll. Gjennom flere år har vi hjulpet med flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Som et resultat kan vi gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både privatkunder og kommersielle kunder. Utryddere i Oslo som er høyt utdannede og høyt kvalifiserte kan levere most effective mulig skadedyrfjerningstjeneste.

Å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften er opprørende. En tett bybefolkning som Oslos gir skadedyr som rotter, mus, kakerlakker, veggedyr og klesmøll alt de trenger. En matkilde så vel som en trygg havn. Som skadedyreksperter i Oslo jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Skadedyrtjenester er tilgjengelig i Nordre Aker , Grünerløkka og andre områder.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Behandlinger som er målrettede og hensiktsmessige – raske og effektive
  • Bidra til å kontrollere ytterligere infestasjoner med proofing og råd
  • Skadedyrkontrollører med sertifisering jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger skadedyrbekjempelse til din cafe, en lagerenhet eller hjemmet ditt.

Det er smart å montere musepakninger om sommeren

Det er smart å montere musepakninger om sommeren

I løpet av forrige høst og vinter ble vi kontaktet av over hundre bolig- og hytteeiere som var fortvilet over å ha ubudne gjester på besøk. Dette er uheldig for de det gjelder, men det er heldigvis mulig å gjøre noe med det. Musetetting er det viktigste steget du kan...

Fakta om edderkopper i Norge: Alt du trenger å vite

Fakta om edderkopper i Norge: Alt du trenger å vite

Edderkopper er en fascinerende gruppe av dyr som finnes i hele verden, inkludert Norge. Med over 500 arter som kaller landet sitt hjem, er det et bredt utvalg av både form og atferd å observere hos disse små dyrene. Edderkopper i Norge er generelt ufarlige for...

Hvorfor kommer maur inn i huset?  Årsaker og løsninger

Hvorfor kommer maur inn i huset? Årsaker og løsninger

Maur er små insekter som kan invadere hjemmet ditt og forårsake problemer. De kan ødelegge mat, gnage på tre og til og med bite mennesker. Årsakene til at maur kommer inn i huset kan variere, men det er noen vanlige faktorer som kan tiltrekke dem.Sammendrag:En av de...