Skadedyrspesialisten vokser og har flyttet varehus

okt 17, 2022 | Diverse

Skadedyrproffen vokser, noe vi trives godt med, og den gamle bestanden var for liten. Takk til alle dere som kjøper skadedyrløsninger hos oss. Vi tar sikte på å tilby de aller beste skadedyrløsningene til våre kunder, og innoverer hele tiden og søker etter produkter som gir de mest geniale og brukervennlige løsningene.

Vi er glade for veksten, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe privatpersoner og fagfolk above hele Norge med løsninger på deres skadedyrproblemer, samt ledende løsninger for skadedyrforebygging.

På grunn av veksten vi har nå flyttet inn i nye, større lokaler på Barbu Næringssenter i Arendal, hvor vi har mulighet til å ha enda flere på lager. Hvor vi også håper å kunne oppnå faste åpningstider utover høsten/vinteren. Foreløpig er det mulig å hente varer etter avtale.

Barbu Næringssenter leier ut lager og lokaler til kontor, handel, verksteder, undervisning, produksjon og lager. Til sammen er det noen tusen kvadratmeter, og totalt 40 parkeringsplasser.

Her er vi i godt selskap. Krydra.no, Norges største nettbutikk for krydder og slikt, holder til i samme bygg. Så vi ser frem til et hyggelig miljø innen netthandel, med erfaringsutveksling som kan styrke hverandre og våre kunder.

Her er noen bilder fra det nye lokalet.

Inngangspartiet:

Inngangen til Skadedyrproffen

Her er et par av våre hyller med produkter som ofte pakkes enkeltvis, og som vi også pakker om til komplette løsningspakker.

På bildet her er det både InsektNix i pulverformat (som er mye brukt mot blant annet veggedyr, skjeggete drager, brune pelsbiller og faktisk de fleste typer insekter innendørs), Permetrinspray, agngift mot mus, anticid. og ulike limfeller. More than er 1-liters flaskene for Woodtox.

Skadedyrprodukter

Her er noen av e-pakningsstørrelsene på øverste hylle, ulike profesjonelle fôringsstasjoner og klafffellebeskyttere, og også noen av de kraftigste rottefellene på markedet. Sp her er det mye plukking og blanding av ulike bestillinger.

Her ser du også noen av de minste fallgruvene for HORECA-bedrifter.

skadedyrartikler

Vi ser frem til videre vekst, og håper vi kan hjelpe tusenvis av privatpersoner og bedrifter i Norge i fremtiden.

Det er stadig utvikling innen skadedyrbekjempelse, og i Norge er det et stort ønske om å forbedre seg ikke-giftig skadedyrbekjempelse. Dette er noe vi støtter fullt ut, og vi jobber for å gi og fremme gode giftfrie alternativer som er like effektive, gentlemen mye bedre for helsen til både mennesker og dyr.

Vårt skadedyrteam kan hjelpe deg i Oslo når du trenger det!

Skadedyrselskaper i Oslo og omegn er levert av Oslo Skadedyrkontroll. Som et crew har vi tatt hånd om flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet opp gjennom årene. Ved å bruke denne kunnskapen kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Å ha høyt utdannede utryddere er viktig for å levere de beste skadedyrfjerningstjenestene i Oslo.

Teamet vårt er klar over hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Med Oslos tette bybefolkning er skadedyr inkludert rotter, mus og skadedyr inkludert kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler godt tjent med. Gi mat og husly. Med våre skadedyrtjenester i Oslo kan du være sikker på at hjemmet eller kontoret ditt er skadedyrfritt.

Du kan stole på at vårt skadedyrteam håndterer skadedyrtjenester i Nordstrand , Nordre Aker og andre nærliggende områder.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Behandlinger som virker raskt – målrettet og tilpasset din situasjon
  • En prøve- og rådgivingstjeneste kan bidra til å forhindre ytterligere angrep.
  • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte skadedyrkontrollører
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i din cafe, skadedyrbekjempelse i et lager, eller skadedyrbekjempelse i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...