Skadedyrveiledning fra skadedyreksperten

apr 21, 2023 | Diverse

Målet med Skadedyrproffen er å hjelpe deg med løsningen på ditt skadedyrproblem. Det betyr at du ikke bare får kjøpt produkter som bidrar til å bli kvitt eller redusere skadedyrproblemet du måtte ha, adult men også at du får veiledning i hvordan du bruker produktene riktig, slik at du rett og slett blir kvitt skadedyrene.

Derfor tilbyr vi i Skadedyrproffen en rekke spesialutvalgte produkter som kan hjelpe deg med å bli kvitt skadedyrene, samt hindre at de kommer tilbake.

Her kan du kjøpe en rekke produkter, inkludert insektspray, musefeller, rottefeller, tetningsprodukter og impregneringsmidler. Og at du kan få veldig gode komplette pakker mot ulike skadedyr. Disse pakkene inneholder veiledning som forteller deg steg for steg hva du bør gjøre for å lykkes i kampen mot skadedyrene.

Hva er skadedyr?

Skadedyr er dyr som forårsaker skade på menneskers eiendom, avlinger, mat og helse. Disse dyrene kan være alt fra insekter og gnagere til større dyr som hjort og elg. Skadedyr kan også spre sykdommer og forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker og dyr.

Ifølge Folkehelseinstituttet er skadedyr «levende organismer som kan forårsake økonomisk skade, materielle skader, helseproblemer eller irritasjon».

Det finnes mange forskjellige typer skadedyr, og noen av de vanligste er:

Av disse er det kun kakerlakker du egentlig ikke kan behandle ordentlig selv. Du kan stort sett kjempe mot resten selv hvis du bare vet hvordan og bruker de riktige produktene. Det er nettopp derfor vi sørger for at du får instruksjoner med produktene du kjøper.

Hvordan få hjelp?

Mange ganger kan du bekjempe skadedyrene helt på egenhånd bare ved å følge våre guider som følger med i de ulike pakkene, og andre ganger bør du få hjelp av et profesjonelt skadedyrfirma. Når vi ikke anbefaler å prøve å bekjempe det selv, gir vi deg beskjed. Da kan vi muligens hjelpe deg ved å anbefale spesifikke selskaper nær deg til å håndtere skadedyrene for deg.

1) Do it yourself skadedyrkontroll, med produkter

Ønsker du å bekjempe skadedyrene selv, kan du få veiledning om gjør-det-selv skadedyrbekjempelse hos Skadedyrproffen. Her får du produkter som kan hjelpe deg å bekjempe skadedyrene effektivt, samt veiledning om hvordan du kan bruke dem mest effektivt.

Når du kjøper produkter fra oss, kan du også kontakte oss for veiledning om akkurat ditt issue.

2) Ta kontakt med gode skadedyrbedrifter lokalt der du bor

Ønsker du profesjonell hjelp til å bekjempe skadedyr kan vi i Skadedyrproffen sette deg i kontakt med anbefalte skadedyrbekjempere lokalt der du bor. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med å løse skadedyrproblemer på en effektiv måte, og dette er personer vi vet gjør en god jobb.

Ring oss gjerne på 9444 5555 dersom du trenger veiledning fra oss.

Kontakt oss for skadedyrkontroll i Oslo!

Våre skadedyrtjenester er tilgjengelig i hele Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Vår ekspertise gjør oss i stand til å tilby enestående skadedyrbekjempelsestjenester til både non-public og kommersielle kunder. Å ha høyt utdannede utryddere er viktig for å levere de beste skadedyrfjerningstjenestene i Oslo.

Det kan være plagsomt å finne skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Oslos tette bybefolkning er en perfekt yngleplass for skadedyr som rotter, mus og kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Det er både en kilde til mat og en trygg havn. Med våre skadedyrtjenester i Oslo kan du være trygg på at ditt hjem eller kontor er fri for skadedyr.

Skadedyrtjenester er tilgjengelig i Nordre Aker , Grünerløkka og andre områder.

Vi tilbyr Oslo-people:

  • Vi gir raske, effektive behandlinger – individualiserte og målrettede ut fra dine behov
  • En prøve- og rådgivningstjeneste – for å forhindre ytterligere angrep
  • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte teknikere
  • Vi hjelper HORECA-firma

Trenger du skadedyrkontrolltjenester i din cafe, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Det er smart å montere musepakninger om sommeren

Det er smart å montere musepakninger om sommeren

I løpet av forrige høst og vinter ble vi kontaktet av over hundre bolig- og hytteeiere som var fortvilet over å ha ubudne gjester på besøk. Dette er uheldig for de det gjelder, men det er heldigvis mulig å gjøre noe med det. Musetetting er det viktigste steget du kan...

Fakta om edderkopper i Norge: Alt du trenger å vite

Fakta om edderkopper i Norge: Alt du trenger å vite

Edderkopper er en fascinerende gruppe av dyr som finnes i hele verden, inkludert Norge. Med over 500 arter som kaller landet sitt hjem, er det et bredt utvalg av både form og atferd å observere hos disse små dyrene. Edderkopper i Norge er generelt ufarlige for...