Hvorfor kommer sukkermaur inn i huset? (Og hvordan bli kvitt dem)

apr 20, 2023 | Diverse

Bli kvitt sukkermaur

Det finnes noen effektive måter å bli kvitt disse små skadedyrene både innendørs og utendørs ved hjelp av ulike produkter og teknikker, og du kan gjøre dette selv.

Innvendig: Bruk av forgiftet agn som Swirr og Kvitt

Det første trinnet for å bli kvitt sukkermaur inne er å bruke et forgiftet agn som Swirr og Kvitt. Dette produktet tiltrekker seg maurene, som deretter tar maten tilbake til kolonien. Når maur spiser den forgiftede maten, vil de også skade hele kolonien og bidra til å redusere antallet maur inne i huset. Det er viktig å plassere agnet på steder der maurene er mest aktive for å oppnå finest mulig resultat.

Vi anbefaler å bruke en av produktpakkene i nettbutikken her. Da får du mest for pengene, og du får både Swirr og Kvitt, som vi anbefaler å legge i to forskjellige maurlokkebokser (som også følger med).

Ute: Bruk av forgiftet mat som Kvitt-granulat mot maur

En annen metode for å bli kvitt sukkermaur er å bruke et forgiftet agn som Kvitt-granulat mot maur. Dette granulatet kan spres rundt utsiden av huset for å bekjempe maurene der de starter angrepet på oppholdsområdet. Gjerne en liten «haug» på 1 ss midt i maurtua.

Maurene vil tiltrekkes av granulatet og bringe det tilbake til kolonien, hvor de fordeler det som mat, og dette vil føre til at mengden maur reduseres og eventuelt forsvinner i nærområdet.

Utvendig: Bruk av Trinol-myremiddel for umiddelbart å fjerne tekke

For de som ønsker å eliminere en maurtue umiddelbart, kan Trinol Myremiddel være et effektivt valg. Dette produktet er en løsning som blandes med vann og helles direkte på maurtuen. Men vi anbefaler å ta den i sprayflaske og sprøyte lag på lag mens du graver ned i haugen.

Trinol vanningsmiddel mot maur

Midlet forårsaker en umiddelbar reaksjon som dreper maurene og ødelegger kolonien på kort tid. Selv om dette er en rask måte å bli kvitt en maurtue på, vær oppmerksom på at det kan dannes andre maurtuer i nærheten og krever videre behandling.

Det er viktig å huske på at sukkermaur er små skadedyr som kan være vanskelig å bli helt kvitt, og at de kan kreve flere behandlingsrunder. Tålmodighet og regelmessige tiltak vil bidra til å holde sukkermaur i sjakk og beskytte hjemmet ditt mot ytterligere maurinvasjon.

Vårt staff av skadedyreksperter kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo.

Skadedyrkontroll yter spesialisert skadedyrbekjempelse i Oslo og omegn. Vårt firma har hjulpet med flere skadedyrsangrep på Østlandet og Sørlandet i mange år. Som et resultat kan vi gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både privatkunder og kommersielle kunder. Utrydderene vi har i Oslo er høyt utdannede og vet hvordan de skal levere de beste skadedyrbekjempelsestjenestene.

Å finne skadedyr i hjemmet eller kontoret er en vanskelig opplevelse. Med Oslos tette bybefolkning er skadedyr inkludert rotter, mus og skadedyr inkludert kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler godt tjent med. Trygge havner samt matkilder. Med vårt Oslo skadedyrteam sørger vi for at du har et skadedyrfritt hjem eller kontor.

I Nordre Aker , Grünerløkka og andre områder tilbyr vi skadedyrkontroll.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Vi gir raske, effektive behandlinger – individualiserte og målrettede ut fra dine behov
  • Bidra til å forhindre ytterligere infestasjoner ved å kontrollere og gi råd
  • Et crew av sertifiserte teknikere jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-firma

Vi kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i din restaurant, skadedyrbekjempelse i et lager, eller skadedyrbekjempelse i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...