Høysesong for pinnemaur

sep 4, 2022 | Diverse

Nå er det ferietid for stokkmaur i Norge. Gjennom våre nettsider ser vi henvendelser strømme inn fra spesielt Sør-Norge og Østlandet, males også Vestlandet og Nord-Norge. Det er mange som oppdager at maurene virkelig er på jobb, og det er også mange som opplever at maurene prøver å flytte inn – eller har flyttet inn. Dette er også tiden da hytteeiere tar i bruk sommerhyttene sine, og folks oppdager også at stokkmaur har begynt å bosette seg i feriehuset deres.

Hva gjør du hvis du oppdager at stokkmauren har tatt seg inn i hytta eller huset ditt?

Du bør kjempe mot det! Med andre ord, få pinnemaurene og reirene deres fjernet fra hjemmet eller hytta. Det samme bør du gjøre hvis du oppdager at stokkmauren har bygget reir under en stein rett ved hytta di. For når de kommer nærme kan de også flytte inn. Slik kan du bekjempe stokkmaur som har tatt seg inn i hytta eller hjemmet ditt: Slik fjerner du stokkmaur.

https://www.youtube.com/view?v=uHXNYJu9aa0

Det du trenger for å fjerne stokkmaur i et hus er Skadedyrproffens keep maurlokkeboks (som fungerer mye bedre enn de vanlige små), og du trenger Kvitt superkonsentrat eller Swirr maurmiddel. Vi anbefaler i utgangspunktet å starte med begge, for da vil du se hvilken av agnene akkurat «din» stokkmaur foretrekker. Disse produktene egner seg også veldig godt mot sukkermaur, så dette er produkter som uansett er gode å ha i huset. De hjelper deg når mauren kommer, for det vil den nesten alltid.

Ring oss ​​dersom du trenger hjelp til skadedyrbekjempelse i Oslo!

Skadedyrselskaper i Oslo og omegn er levert av Oslo Skadedyrkontroll. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep gjennom årene på Sørlandet og Østlandet. Ved å gjøre det kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både huseiere og bedrifter. Med et ekstremt kunnskapsrikt workforce av utryddere i Oslo, er vi i stand til å tilby de beste skadedyrfjerningstjenestene i området.

Det kan være plagsomt å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Oslos tette bybefolkning er en perfekt yngleplass for skadedyr som rotter, mus og kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Gir både mat og trygg havn. Som skadedyreksperter i Oslo jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Er du på jakt etter skadedyrkontroll i Stovner , St. Hanshaugen og andre områder kan vi hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Våre raske og effektive behandlinger er målrettet og tilpasset dine behov
  • Skadedyrråd – forhindrer ytterligere angrep
  • Kontrollører med sertifisering jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Hvis du trenger å ta vare på skadedyr i din restaurant, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...