Musefelle som ikke dreper

sep 4, 2022 | Diverse

Det er økende interesse for å bruke musefeller som ikke dreper, og som gjør at man enkelt kan ta fellen ut av huset og slippe musen uskadd ut i naturen. Dette er musefeller for levende fangst, og nedenfor presenterer vi noen forskjellige musefeller som passer til dette.

https://www.youtube.com/check out?v=Jz5eDo9vqyo

Hvordan fungerer ikke-drepende musefeller?

1) Lokk med agn

På samme måte som tradisjonelle musefeller, lokker du musen inn i fellen med et agn. Det kan være peanøttsmør, er profesjonelt agn eller noe annet. Vi anbefaler ikke ost eller salami, selv om det tradisjonelt sies å være very best. Vi har erfart at de matvarene ikke er optimale. Peanøttsmør fungerer mye bedre.

2) Fellen frigjøres og lukker musen inne i fellen

Musen går inn i fellen via en åpning, når musen så nærmer seg maten, utløses fellen, og åpningen lukkes. Da vil ikke musen komme ut, og den er da fanget og klar til å løftes ut og slippes ut i naturen.

3) De mer avanserte fellene kan fange flere mus

De mer avanserte fellene er utformet slik at musen kan gå inn i et nytt rom «på siden» av hovedrommet. Når den kommer inn der, lukkes en annen port, og den er igjen fanget i et siderom. Da åpnes døren til det første rommet slik at fellen er klar til å fange en mus til.

Anbefaling av ikke-dødelige feller

Felle for levende fangst av mus (en om gangen)

Det er en rimelig og veldig god liten felle som fanger musen i live, og det er denne musefellen med levende fangst. I skrivende stund koster den kun 179 kr, og den er enkel å sette opp og lett å tømme. Det fungerer selvfølgelig mange ganger, og det er superenkelt å bruke.

levende fangst musefelle

Felle for levende fangst av mus og rotter (mange om gangen)

Det er også en langt mer avansert levendefangstfelle, som kan fange flere individer før den må tømmes. Den bruker en PIR-måler for å måle varmesignaturen til musen. Den bruker varmesignaturen til å åpne og lukke dører, og dermed kan den føre mange mus inn i fellens «indre rom».

En PIR-sensor registrerer bevegelse og varme fra musen eller rotten og fellen lukkes automatisk.
Dyret ledes deretter inn i en lukket fangstboks. Etter 2-3 min. åpner fellen igjen for å kunne fange nye individer. Fangstboksen kan fange 2-5 rotter og 10-15 mus.

Denne anbefales på det varmeste!

levendefangende rotter og mus

Vi vil også minne om at dersom du får mus inn i huset, kommer det også nye mus når du bruker feller til levende fangst. Du kan faktisk risikere at den samme musen kommer inn igjen og igjen. I slike tilfeller anbefaler vi å bruke en musebørste og annen forseglingsløsning for å hindre at musene kommer inn i huset igjen.

Vårt group av skadedyreksperter kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo.

Oslo Skadedyrkontroll er et spesialisert skadedyrfirma som betjener Oslo og omegn, og tilbyr skadedyrkontrolltjenester. På Østlandet og Sørlandet har vi tatt tak i flere skadedyrangrep opp gjennom årene. Våre skadedyrbekjempelsesråd kan brukes av både privat- og næringskunder. Ekspertutryddere som har spesialisert seg på fjerning av skadedyr i Oslo er med på laget vårt.

Oppdagelsen av skadedyr i hjemmet eller bedriften kan være plagsomt. Med Oslos tette bybefolkning er skadedyr inkludert rotter, mus og skadedyr inkludert kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler godt tjent med. Trygge havner og matkilder. Som skadedyreksperter i Oslo jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Enten du trenger skadedyrtjenester i Stovner , St. Hanshaugen, eller andre steder, kan vi hjelpe.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Behandlinger som er målrettede og hensiktsmessige – raske og effektive
  • En prøve- og rådgivingstjeneste kan bidra til å forhindre ytterligere angrep.
  • Et staff av sertifiserte teknikere jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Trenger du skadedyrkontrolltjenester i din restaurant, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...