Hvordan bruke en elektrisk rottefelle

sep 4, 2022 | Diverse

Elektrisk rottefelle

Her kan du lese mer om rottefellen:

Elektrisk rottefelle

Sort plastskap med 2 metallplater i bunn
Viser lys og lydsignal når fanget.
Bruker 4 x D-batterier (ikke inkludert).
Mål 28 x 13 x 12 cm.
For både innendørs og utendørs bruk.
Lett å tømme.

Agn plasseres inne i den elektriske rottefellen. Plasser fellen på et sted der rottene pleier å være. Fellen er aktivert og klar for fangst. Når rottene berører begge metallplatene samtidig, får de et kraftig elektrisk støt. Dette forårsaker øyeblikkelig død.

Bli kvitt mus og rotter inne i huset

Bruk feller! Det er ingenting som fungerer like bra for å bli kvitt rotter som å bruke en rottefelle. Mange tenker på de klassiske fellene når de hører om rottefeller, og det er i stor grad disse som brukes i dag. Adult males riktignok litt kraftigere versjoner.

Bruk en elektrisk rottefelle! Den er veldig enkel å bruke, den dreper rotta veldig raskt og den er superenkel å tømme uten at du trenger å ta på rotta.

Ikke bruk musegift eller rottegift mot mus som er i huset. Du risikerer at musen dør når den er i en vegg eller annet hulrom, og da vil du ha en «dødslukt» som vil spre seg i hele huset. Det anbefales IKKE. Vi anbefaler generelt kun bruk av present når det gjelder mus som er utendørs og som er plagsomme i for eksempel en stall eller et hønsehus.

Her er noen tegn på at du har et mus- eller rotteproblem

Du hører merkelige lyder i vegger eller tak

Ingen liker å høre merkelige lyder i hjemmet sitt, spesielt om natten, og spesielt ikke i veggene. Guys hvis du har et gnagerproblem, vil du sannsynligvis begynne å høre disse merkelige lydene. Mus og rotter er aktive om natten, og det er også om natten det kan være helt stille i et hus. Dermed kan du høre disse små dyrene når de går og løper bort mellom reiret og matfatet.

Noen ganger kan du også høre dem gnage.

Skrapemerker

Gnagere er flinke til… … å gnage. De har tenner som er laget for det, og de gnager gjennom hindringer. For eksempel gjennom en pose, gjennom en plastbeholder med god mat inni og så videre.

Hvis du har funnet merkelige hull i poser eller beholdere, eller til og med i vannrør, er sjansen stor for at du har et gnagerproblem.

Mus og rotter vil tygge gjennom omtrent alt for å finne mat og vann, inkludert rør. De vil også noen ganger tygge gjennom kraftledninger i veggene dine, noe som faktisk øker risikoen for brann.

Når du oppdager gnagermerker bør du prøve å finne ut om dette er ferske eller gamle merker. Hvis de er ferske, bør du begynne å kvitte deg med mus og rotter med en gang.

Det skadedyret som bekymrer folks mest er gnagere. Det vil si mus og rotter. Og det er en god grunn til at folks bekymrer seg for å bringe slike skadedyr inn i hjemmene sine: De kan gjøre mye (og dyr) skade på kort tid, og de kan spre smittsomme sykdommer og plager.

For å se mus og rotter selv

Den sikreste måten å være sikker på i ditt tilfelle er å observere mus eller rotter med egne øyne. Det er stor sannsynlighet for å se dem tidlig om morgenen eller sent på kvelden.

Elektrisk rottefelle – Slik bruker du rottefellen, The Pest Pro på YouTube

Vi er her for å hjelpe deg med skadedyrkontroll i Oslo!

Skadedyrselskaper i Oslo og omegn er levert av Oslo Skadedyrkontroll. Opp gjennom årene har vi tatt tak i mange skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Ved å ha denne ekspertisen kan vi gi råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Ekspertutryddere som har spesialisert seg på fjerning av skadedyr i Oslo er med på laget vårt.

Å finne skadedyr i hjemmet eller kontoret er en vanskelig opplevelse. Den tette urbane befolkningen er det perfekte hjemmet for rotter, mus, kakerlakker, veggedyr, klesmøll og skadedyrfugler. Det er både en kilde til mat og en trygg havn. Ved hjelp av vårt group av skadedyreksperter i Oslo kan du få en skadedyrfri bolig eller kontor.

Bor du i Vestre Aker eller Grünerløkka kan vårt skadedyrteam hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • En målrettet og hensiktsmessig behandlingsplan som er rask og effektiv
  • Bidra til å forhindre ytterligere infestasjoner ved å kontrollere og gi råd
  • Kontrollører sertifisert i Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-firma

Du kan kontakte oss når du trenger skadedyrbekjempelse til din cafe, ditt lager eller ditt hjem.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...