Hvor raskt merker du veggedyr?

jan 17, 2023 | Diverse

veggedyr? «>Er du bekymret for veggedyr? Har du lagt merke til merkelige bitt på huden din eller små, mørke flekker på madrassen? I så tumble er dette blogginnlegget for deg! Vi vil diskutere hvor raskt veggedyr kan oppdages og hvilke tegn du skal se etter. Fortsett å lese for å lære mer!

Hvor raskt merker du veggedyr?

 • Kan begynne å klø samme morgen, eller ta opptil noen dager før du merker noe.
 • Reaksjonen på bitt varierer fra person til individual
 • Ofte vil reaksjonene bli verre og verre jo flere ganger du blir bitt
 • Du bør behandle veggedyr, for de vil bare formere seg og bli flere og flere.

Når merker du kløe og ubehag hvis veggedyr biter?

Veggedyr kan forårsake kløe og ubehag når de biter. Bitene er vanligvis smertefri til å begynne med, adult men blir ofte senere til kløende hevelser og utslett. Kløe begynner vanligvis noen timer etter bittet, adult males det Det kan ta opptil noen dager før det blir merkbart.

Reaksjonen på bittet kan variere fra mild til alvorlig, og noen mennesker reagerer ikke i det hele tatt. I de fleste tilfeller vises bittene i klynger eller sikksakk av flate, røde nupper på huden. Hvis du tror du kan ha veggedyr, se etter disse tegnene og kontakt en profesjonell for å få hjelp.

veggedyrbitt på ryggen

Hvordan vite at du har veggedyr

Hvis du tror du kan ha veggedyr, er det viktig å identifisere et angrep så snart som mulig. Du kan se etter rustrøde eller rødlige flekker på sengetøyet, og se etter mørke flekker på madrasser, sengerammer og andre områder rundt sengen. De mørke flekkene er avføring av veggedyr. Det kan se ut som skitt, adult males hvis de løser seg litt ved å gni en fuktig finger around dem, er det sannsynligvis veggedyravføring/ekskrementer.

Det er vanskelig å si hvor mange veggedyr du må ha før du legger merke til dem, adult males de kan overleve i lange perioder uten mat, så det er very best å finne dem tidlig før angrepet blir utbredt. De vil fortsette å formere seg så lenge de har tilgang på mat (blod) og nok varme.

Tidlige tegn å se etter

Veggedyr er vanligvis ganske vanskelig å få øye på siden de er så små og de gjemmer seg ofte i løpet av dagen. Det er imidlertid noen få tegn som kan indikere et angrep.

Disse inkluderer å se:

 • levende veggedyr
 • veggedyregg
 • skallhylser
 • fekale merker
 • blodflekker på lakenet
 • muggen lukt

Hvis du finner noen av disse tegnene, er det viktig å ringe et profesjonelt skadedyrfirma umiddelbart slik at problemet kan håndteres raskt og effektivt.

Slik ser veggedyr, veggedyregg og nymfer ut:

veggedyrs livssyklus

Er veggedyr farlig? (Nei)

Nei, veggedyr anses ikke som farlige, gentlemen de kan være til sjenanse og svært plagsomme. Heldigvis er ikke veggedyr kjent for å overføre sykdommer til mennesker. Bittene deres kan imidlertid forårsake kløe og ubehag, og noen mennesker kan oppleve alvorlige reaksjoner.

Det er viktig å merke seg at symptomene kanskje ikke vises umiddelbart Noen mennesker merker kanskje ikke bittet før flere dager etter det første bittet.

Kontakt oss for hjelp med skadedyr i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll leverer tjenester innen skadedyr i Oslo og omegn. Som et workforce har vi tatt hånd om flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet opp gjennom årene. Ved å gjøre det kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både huseiere og bedrifter. Som utrydderfirma i Oslo ansetter vi svært dyktige og kunnskapsrike utryddere som oppnår greatest mulig resultat.

Teamet vårt er klar around hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Med Oslos tette bybefolkning er skadedyr inkludert rotter, mus og skadedyr inkludert kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler godt tjent med. Matkilder samt trygge havner. Ved hjelp av vårt crew av skadedyreksperter i Oslo kan du få en skadedyrfri bolig eller kontor.

Ullern , Søndre Nordstrand og andre områder kan dra nytte av våre skadedyrtjenester.

Vi tilbyr Oslo-folks:

 • En målrettet og hensiktsmessig behandlingsplan som er rask og effektiv
 • Skadedyrråd – forhindrer ytterligere angrep
 • Selskapet har sertifiserte kontrollører i hele Oslo og Norge
 • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrkontroll i din restaurant, i et lager eller i huset ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...