Hvordan kan du vite om du har veggedyr?

jan 16, 2023 | Diverse

Merker du kløende røde bitt på huden din, gentlemen kan ikke finne ut hvor de kommer fra? Kan det være veggedyr? Hvis du mistenker at hjemmet ditt kan ha veggedyr, men ikke er sikker på hvordan du skal si det sikkert, her er litt informasjon for deg. Vi guider deg gjennom tegnene på et veggedyrangrep, slik at du raskt og enkelt kan bli kvitt dem.

Her er noen tegn:

Du våkner med kløende røde flekker

Hvis du våkner med kløende røde flekker på huden, kan det være et tegn på veggedyr. Veggedyrbittene forårsaker vanligvis kløende hevelser. (Noen merker imidlertid ikke kløe i starten, guys det vil øke over tid med flere bitt.)

Veggedyrbitt vil ofte være på rekke og rad. Det kommer av at veggedyret prøver et sted og ikke finner det rette stedet, for så å krype litt og prøve igjen. Dette kan da sees på som en rad eller ring med bitemerker.

Veggedyrbitt kan også komme i variety av små, hovne røde flekker eller retail store svulster eller områder med rødhet som kan være veldig kløende. Det er viktig å identifisere et angrep tidlig før det eskalerer og å undertrykke det. Her på Skadedyrproffen kan du kjøpe en komplett pakkeløsning mot veggedyr som gjør det lettere å lykkes.

Veggedyrbitt forårsaker vanligvis kløende svulster, som vanligvis vises i et sikksakkmønster, røde og hovne med mørkerøde sentre. Irritasjonen kan være ledsaget av hevelse, utslett, kløe eller kanskje følelsen av at noe kryper around huden. Hvis du har veggedyr, har du sannsynligvis blitt bitt. Veggedyr er små, rødbrune, blodsugende, vingeløse insekter, og bittene deres kan dukke opp neste dag eller til og med opptil 2 uker senere.

Ubehagelig mens du sover

Hvis du våkner og føler deg ukomfortabel, kan det være et tegn på at du har veggedyr. Veggedyr er nattlige skapninger som lever av blodet vårt mens vi sover. Som et resultat har de en tendens til å chunk områder av huden vår som forblir eksponert mens vi sover – som ansikt, nakke, rygg, mage og armer.

Dette kan føre til dårlig søvnkvalitet, røde og kløende bitt, og en generell følelse av ubehag. I tillegg er veggedyr kjent for å etterlate blodflekker på laken og putevar. Hvis du legger merke til dette, kan det indikere tilstedeværelsen av veggedyr. Så hvis du føler deg kløende og ukomfortabel mens du sover, er det best å undersøke nærmere og finne ut om veggedyr er synderen.

Her er en ung mann som har hatt uønsket besøk av veggedyr.

veggedyrbitt på ryggen

Blodflekker på lakenet eller putevarene

Et tegn du bør se etter er blodflekker på lakenet eller putevarene. Veggedyr lever av menneskeblod, og når de suger injiserer de et antikoagulasjonsmiddel som får de små sårene til å blø etterpå. Dette kan forårsake små røde flekker på lakenet eller putevarene. Disse flekkene er ofte små og mørkerøde, enten i en rund type eller utsmurt.

Sørg for å sjekke de innvendige hjørnene av sengen din for ytterligere tegn på en infestasjon som små svarte prikker, blodutstryk eller til og med levende insekter. Hvis du er i stand til å oppdage disse tegnene tidlig, er det lettere å eliminere dem enn senere.

Veggedyr ekskrementer under sengen på tre

Veggedyrskitt kan finnes underneath sengen eller på treoverflater. Det ser ut som en liten mørk flekk, og vanligvis en samling av dem, og den er ofte rust eller svart i fargen. Ofte kan det ligne et jordskjelv. Hvis du mistenker veggedyr, er det viktig å finne og identifisere et angrep tidlig før det blir utbredt.

Du kan teste ved å spytte på en finger og prøve å gni den ut. Gnides det ut er det nok veggedyrekskrementer, guys hvis det ikke gnis ut er det nok jordpåvirkning.

Veggedyrskitt består av fordøyet menneskeblod, så de kan ikke lett tørkes av på porøse overflater som tre.

Du ser veggedyr less than sengen din

Dette er det sikreste tegnet: Du ser faktisk veggedyrene.

Hvis du ser nøye på sengen din, kan du legge merke til små, ovale insekter. Hvis du ser disse, har du sannsynligvis veggedyr.

For å se etter tegn på veggedyr, snu sengen opp ned og tenn med lommelykt. Ta lakenet av sengen og se på kantene og «sprekkene» på madrassen. Rammemadrasser er very best å bare snu og se nøye. Veggedyr er flate og vingeløse guys hvis du finner en i dwell, er det viktig å merke seg formen og størrelsen for identifikasjon.

Veggedyr er brunaktig i fargen og er omtrent på størrelse med et eplefrø, guys flatere. Nymfene er ganske like, guys mindre og mye hvitere. De kan gjemme seg i sprekker og hull, og også ofte i overgangen mellom tre og den brettede kanten av tekstilen. De er lette å få øye på med det blotte øye. De har en tendens til å bevege seg hvis du stikker i dem.

Veggedyregg er enda vanskeligere å få øye på da de er små, hvite og runde.

veggedyrs livssyklus

Hvis du tror du kan ha veggedyr, er det viktig å take care of raskt og få behandling.

Hvordan ser en veggedyrnymfe ut

Veggedyrnymfer er små, ovale og har vanligvis en blek gul-hvit farge. De er vanskeligere å se med det blotte øye, og de kan variere i størrelse fra 1 mm til 5 mm. Nymfer har flere stadier fra egg til voksen veggedyr

Hvordan ser veggedyregg ut?

Veggedyregg er veldig små, omtrent på størrelse med et knappenålshode, og har en hvitaktig farge. De kan finnes på eller ved sengen, ofte plassert på madrassømmer og i sprekker. Det er viktig å merke seg at de ligner eggene til andre insekter, så det er viktig å ta en nærmere titt for å sikre at de er veggedyregg. Adult males hvis eggene ligger i sengen, og det er kløende utslett på de som sover i den sengen. da er det nok veggedyr.

Veggedyrangrep kan du behandle selv med Skadedyrproffens produkter

Hvis du leter etter en effektiv måte å behandle et veggedyrangrep på, kan Skadedyrproffens produkter hjelpe deg med å få jobben gjort.

Veggedyr behandles med tørkepulver, som InsektNix er en favoritt av. I tillegg bør du ha veggedyrtape for å hindre at veggedyrene kommer inn i sengen, og veggedyrskåler til det samme. I tillegg bør du ha riktig prosedyre, og dette får du i pakkeløsningene fra Skadedyrproffen.

Produktpakkene er designet for å bekjempe veggedyr i alle stadier av livssyklusen, fra egg til voksen. Med Skadedyrproffens produkter kan du finne den mest passende løsningen på ditt dilemma og bli kvitt de plagsomme veggedyrene. Videre er produktene enkle å bruke, og du trenger ikke tilkalle et profesjonelt skadedyrfirma. Så hvis du vil bli kvitt veggedyrangrepet raskt og effektivt, er Skadedyrproffens produkter et opplagt valg.

Ring oss ​​dersom du har behov for skadedyrkontroll i Oslo!

Skadedyrselskaper i Oslo og omegn er levert av Oslo Skadedyrkontroll. Selskapet har erfaring med å håndtere flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Vår evne til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder forbedres av dette. Ekspertutryddere som har spesialisert seg på fjerning av skadedyr i Oslo er med på laget vårt.

Våre teknikere forstår hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr som bor i hjemmet eller bedriften din. En tett bybefolkning som Oslos gir skadedyr som rotter, mus, kakerlakker, veggedyr og klesmøll alt de trenger. Gi mat og husly. Med våre skadedyrtjenester i Oslo kan du være sikker på at hjemmet eller kontoret ditt er skadedyrfritt.

Skadedyrtjenester er tilgjengelig i Ullern , Søndre Nordstrand og andre områder.

Vi tilbyr Oslo-folks:

  • Behandlinger som virker raskt – målrettet og tilpasset din situasjon
  • Bidra til å forhindre ytterligere infestasjoner ved å kontrollere og gi råd
  • Norge og Oslo teknikere er sertifisert
  • Vi hjelper HORECA-firma

Hvis du trenger å ta vare på skadedyr i din cafe, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...