Hva er Woodtox?

sep 4, 2022 | Diverse

Hva er Woodtox og hvorfor bruke det?

Woodtox er et ganske nytt produkt som produseres i Norge og fungerer svært godt mot trekjedelige insekter som stripete bore, husbille og pinnemaur. Den er enkel å bruke, har en veldig langvarig effekt, og den hjelper på mye.

Woodtox jobber mot etablering av blåved- og råtesopp som prøver seg på tre. Så hvis du har ved på et sted hvor luftfuktigheten er høy og du vil forhindre råte, påfør Woodtox med en sprøyte eller børste.

Kontakt oss for skadedyrkontroll i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll leverer skadedyrtjenester i hele Oslo. Som et crew har vi tatt hånd om flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet opp gjennom årene. Ved å bruke denne kunnskapen kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Utryddere ved vårt Oslo skadedyrbekjemperfirma er høyt utdannede, kunnskapsrike og i stand til å yte very best mulig service.

Det kan være plagsomt å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Den tette urbane befolkningen i Oslo tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Matkilder samt trygge havner. Som en del av våre skadedyrtjenester i Oslo sørger vi for at ditt hjem eller kontor er skadedyrfritt.

I Nordstrand , Nordre Aker og andre områder tilbyr vi bekjempelse av skadedyr.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Behandlinger som virker raskt – målrettet og tilpasset din situasjon
  • Hjelper med å forhindre ytterligere angrep gjennom prøvebehandling og råd
  • Et crew av sertifiserte teknikere jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Hvis du trenger å ta vare på skadedyr i din cafe, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...