Stripete borer: Behandling og forebygging

apr 17, 2023 | Diverse

Hva er Striped Tedious Beetle?

Stripete borer er en billeart som tilhører familien Anobiidae. Den er vanligvis mellom 2,5 og 4 millimeter lang, og har en brun farge med mange langsgående striper på dekkvingene. Navnet kommer fra de karakteristiske stripene på kroppen.

Den stripete borren finnes more than hele landet og er en vanlig skadedyr i tre i hus og bygninger. Larvene til den stripete boreren gnager seg inn i treverket og kan forårsake omfattende skader. De foretrekker bartre, males kan også angripe hardtre, møbler, bøker, papir og tapet.

Stripet borer forveksles ofte med andre borer, som husbiller og råteborer. Det er viktig å kunne skille mellom de ulike artene for å kunne behandle skaden på riktig måte.

Det er viktig å være oppmerksom på tegn på boreangrep, som små hull i treverket, sagflis og gnagelyder. Hvis det er mistanke om boreangrep, bør en skadedyrbekjemper kontaktes for riktig behandling.

Våre skadedyrtjenester i Oslo gjør det enkelt for deg!

Oslo Skadedyrkontroll er et spesialisert skadedyrfirma som betjener Oslo og omegn, og tilbyr skadedyrkontrolltjenester. Opp gjennom årene har vi tatt tak i flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Som et resultat kan vi gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både privatkunder og kommersielle kunder. En høyt utdannet utrydder fra vårt firma vil gi deg den beste tjenesten for fjerning av skadedyr.

Teamet vårt er klar in excess of hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. En tett bybefolkning som Oslos gir skadedyr som rotter, mus, kakerlakker, veggedyr og klesmøll alt de trenger. Det er både en kilde til mat og en trygg havn. I Oslo har vi et crew av skadedyrspesialister klare til å hjelpe deg med å holde hjemmet eller kontoret skadedyrfritt.

Bor du i Vestre Aker eller Grünerløkka kan vårt skadedyrteam hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Raske, effektive behandlinger skreddersydd til dine spesifikke behov
  • Bidra til å kontrollere ytterligere infestasjoner med proofing og råd
  • Teknisk assistance i hele Oslo og Norge av sertifiserte skadedyrteknikere
  • Vi hjelper HORECA-firma

Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger skadedyrbekjempelse til din restaurant, en lagerenhet eller hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...