Vanlige feil du bør unngå når du bruker anticid

apr 19, 2023 | Diverse

Riktig søknad

For å få mest mulig ut av anticidet ditt og unngå vanlige feil, er det viktig å vite hvordan du bruker det riktig. Dette inkluderer å identifisere maurarten, velge riktig antimiddel og finne den beste tiden å søke på. Du kan generelt følge disse enkle instruksjonene: Legg den forgiftede maten ut til maurene der de går, og helst så nært reiret som mulig. Da vil maurene oftest finne byttet og spise byttet. Det er viktig at du fyller på mat hele tiden slik at den ikke går tom, for da vil mauren lete etter mat andre steder.

Identifiser maurarten

Det første du må gjøre er å identifisere hvilken sort maur du har. Ulike maurarter har forskjellige vaner og preferanser. Men rørmaur og sukkermaur er faktisk veldig like, guys størrelsen er forskjellig. Derfor tilbyr vi maurpakker med små og retailer maur agnbokser, fordi de retail outlet maurene ikke får plass i de små agnboksene. Behandling av rødmaur/skogmaur er litt annerledes, fordi der kjemper man som regel direkte mot hele maurkolonien.

Velge riktig anticid

Når du vet hva slags maur du har, kan du finne et anticid som passer dine behov. Det finnes flere typer anticider, som granulat, geler og sprayer, og de har forskjellig bruk og effektivitet. Du bør også vurdere om du trenger et produkt for innendørs eller utendørs bruk. Les produktveiledningen nøye for å sikre at du bruker produktet på riktig måte og i riktig mengde.

Vi har gjort det enkelt for deg ved å lage pakker mot de vanlige maurene i Norge. Her finner du pakker mot sukkermaur inne, sukkermaur ute, pinnemaur inne og pinnemaur ute. Samt våre egne anbefalinger for fjerning av skogmaur som har bygget seg for nær hagen eller huset.

Vårt workforce av skadedyreksperter kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo.

En spesialisert skadedyrbekjempingstjeneste ytes av Oslo Skadedyrkontroll i hele Oslo og omegn. Gjennom flere år har vi hjulpet med mange skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Ved å bruke denne kunnskapen kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Med et ekstremt kunnskapsrikt staff av utryddere i Oslo, er vi i stand til å tilby de beste skadedyrfjerningstjenestene i området.

Teamet vårt forstår at det kan være stressende å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften din. En tett bybefolkning som Oslos gir skadedyr som rotter, mus, kakerlakker, veggedyr og klesmøll alt de trenger. Et sted hvor mat kan finnes, samt et sted hvor people kan være trygge. Enten det er hjemmet eller kontoret ditt, vi sørger for skadedyrkontroll i Oslo som holder det skadedyrfritt.

Bor du i Vestre Aker eller Grünerløkka kan vårt skadedyrteam hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Våre raske og effektive behandlinger er målrettet og tilpasset dine behov
  • – Korrektur og råd – forebygging av angrep
  • Selskapet har sertifiserte skadedyrkontrollører i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Trenger du skadedyrkontrolltjenester i din restaurant, lager eller hjemme, ikke nøl med å kontakte oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...