Test: Liten sikkerhetsboks for rottefeller

apr 13, 2023 | Diverse

Glen Hovdal i Sørlandet Skadedyrkontroll AS gjennomførte en examination av Liten sikkerhetsboks for rottefeller i mars 2023. Problemet med å fange rotter kan være utfordrende på grunn av deres skepsis til nye ting og deres evne til å tilpasse seg ulike situasjoner. Derfor tester vi de fleste nye tingene på markedet for å se om de er effektive til å fange rotter. I dette tilfellet ønsket vi å teste den nye lille sikkerhetsboksen.

Hvorfor er det så vanskelig å fange rotter?

Rotter har blitt en av de mest plagsomme skadedyrene i mange deler av verden. De er kjent for å være intelligente, tilpasningsdyktige og svært krevende å fange. Noen av de største utfordringene med å fange rotter inkluderer:

  • Skepsis til nye ting: Rotter er skeptiske til nye ting og kan være veldig forsiktige når de nærmer seg en felle. Det er derfor viktig å ha en felle som føles trygg og attraktiv for rotter.
  • Tilpasningsevne: Rotter er svært tilpasningsdyktige og kan lære å unngå feller og andre fangstmetoder som brukes for å fange dem. Derfor er det viktig å bruke ulike feller og metoder for å øke sjansen for å lykkes.
  • Bevegelsesmønster: Rotter beveger seg raskt og kan være svært aktive om natten, noe som gjør dem vanskelige å fange. Derfor er det viktig å plassere fellene på rett plass, slik at de er i nærheten av rotteaktivitet.
  • Høy reproduserbarhet: Rotter kan formere seg raskt, noe som kan føre til en økning i bestanden og gjøre det vanskeligere å fange dem.

__

Kunde: Kvinne som mater fugler og som har fått en rotte i veggen i hjemmet

Plass: Kragerø

Sort skadedyr: Rotte

Produkter brukt: Rottefelle / liten sikkerhetsboks

Tid fra start til slutt: 4 dager

Fremført av: Sørlandet Skadedyrkontroll AS

__

Slik løste Glen Hovdal problemet med rotter ved å bruke en Smaller Safety Box med en profesjonell felle inni

En huseier tok kontakt med Glen Hovdal fordi hun opplevde lyder i veggen på kjøkkenet og observerte rotter i løpet av dagen ved flislegging utenfor boligen. Rotta klatret opp i treet for å få mat som hun matet til fugler. Glen Hovdal bestemte seg for å prøve å plassere Modest Security Box med profesjonell rottefelle below kanten av flisleggingen.

Liten sikkerhetsboks for rottefeller er en liten, rimelig og enkel løsning. Boksen gir synlighet for rottene, noe som gjør den mer attraktiv for rotter. Sammen med at boksen gir åpenhet, er det ting som gjør at Glen Hovdal mener at denne boksen har noen fordeler fremfor andre. Andre bokser har også disse egenskapene, males størrelsen og måten fellen inni sitter fast gjør at rotter ikke kan hoppe about fellen og ut på den andre siden for eksempel.

I tillegg er denne boksen veldig enkel å plassere. Den fikk til og med god plass under en liten verandabelegg.

Som agn brukte Glen Hovdal Provoke rotteagn, i tillegg til at fellen og boksen ble sprayet med luktstoff i og utenfor kassen etter at den ble plassert. Agnet ble plassert i fellekammeret og en liten stripe med Provoke ble også plassert i inngangshullet til boksen.

Glen Hovdal sjekket fellen mandagen etter, og rotta hadde allerede ligget død i fellen i rundt et døgn. Så det tok omtrent ett døgn fra fellen ble plassert til rotta ikke lenger var et issue for huseieren.

raskt drepe

Liten sikkerhetsboks med profesjonell rottefelle fungerte overraskende bra på rotter. Enkel å plassere og designet med en rillet bakside for klar visning gjør at boksen føles trygg og attraktiv for rotter. Denne boksen kan anbefales.

Hvorfor valgte Sørlandet Skadedyrkontroll AS å bruke en liten sikkerhetsboks til rottefeller?

Som nevnt tidligere kan det være utfordrende å fange rotter på grunn av deres skepsis til nye ting og tilpasningsevne. Liten sikkerhetsboks for rottefeller er liten, rimelig og enkel å bruke, noe som gjorde at Glen Hovdal kunne plassere den på steder hvor det var større sjanse for fangst.

Det er også viktig at rotter som skal avlives avlives raskt og smertefritt. Ved å bruke Tiny Basic safety Box betyr det at rotta må gå rett inn i fellen, og dette betyr at rotta treffer fellen rett. Da vil bøylen treffe rottens nakke, og den vil knekke nakken på en brøkdel av et sekund. Da dør rotta veldig raskt og nesten eller helt smertefritt.

Konklusjon: Fornøyd kunde og anbefaling av produktet

Glen Hovdal på Sørlandet Skadedyrkontroll AS gjennomførte en vellykket take a look at av Liten sikkerhetsboks for rottefeller i mars 2023. Rotter kan være vanskelige å fange på grunn av deres skepsis til nye ting og tilpasningsevne, guys med Liten sikkerhetsboks med profesjonell rottefelle innvendig er det mye lettere å lykkes. Kombinasjonen av den unike lille og lettplasserte sikkerhetsboksen, karamellduftende spray og Provoke-rottevenen viste seg å være dødelig for rotta – og til glede for huseieren.

Til information: Sørlandet Skadedyrkontroll AS er medeier i Skadedyrproffen AS og tester produktene ute i felt, og dette sikrer at vi kun selger produkter more than tid som er testet av fagfolk og som vi vet fungerer godt.

Vårt skadedyrteam kan hjelpe deg i Oslo når du trenger det!

Skadedyrkontroll yter spesialisert skadedyrbekjempelse i Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep gjennom årene på Sørlandet og Østlandet. Vår evne til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder forbedres av dette. Som et godt utdannet utrydderfirma leverer vi den ideal mulige løsningen for fjerning av skadedyr i Oslo.

Oppdagelsen av skadedyr i hjemmet eller bedriften kan være plagsomt. Den tette urbane befolkningen i Oslo tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Kilder til mat og trygge havner. Enten det er hjemmet eller kontoret ditt, vi sørger for skadedyrkontroll i Oslo som holder det skadedyrfritt.

Enten du trenger skadedyrtjenester i Nordre Aker , Grünerløkka, eller andre steder, kan vi hjelpe.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Raske og effektive behandlinger – skreddersydd og tilpasset dine behov
  • Skadedyrråd – bidra til å forhindre fremtidige angrep
  • Skadedyrkontrollører med sertifisering jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i din restaurant, skadedyrbekjempelse i et lager, eller skadedyrbekjempelse i hjemmet ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...