Sukkermaur overalt inni? Slik blir du kvitt dem effektivt

apr 16, 2023 | Diverse

Hvorfor er sukkermaur tidlig på våren?

Sukkermaur er en vanlig maurart som ofte kommer innendørs på jakt etter mat, spesielt tidlig på våren når matressursene utendørs er begrenset. Dette kan være en utfordring for mange huseiere, da store mengder maur kan være plagsomme og vanskelige å bli kvitt.

Oppdager du maur inne om vinteren eller tidlig på våren, før du ser maur ute, kan dette tyde på at maurene har overvintret inne i huset. Dette kan være et alvorlig dilemma og det anbefales å starte behandling med forgiftet mat så snart som mulig.

For å bekjempe sukkermaur effektivt, kan du bruke spesialdesignede maurrøtter som inneholder giftige stoffer. Swirr-maurråte og Kvitt Superconcentrate-forgiftet maurråte er to gode alternativer som kan bidra til å eliminere maurproblemet.

Det er viktig å være forsiktig når du bruker slike produkter og følge instruksjonene nøye for å unngå skade på mennesker eller dyr. Når du er i tvil eller hvis problemet vedvarer, er det alltid most effective å kontakte en profesjonell skadedyrbekjemper for å få hjelp. Du kan kontakte oss for å finne ut hva du bør gjøre.

Se også disse pakkene mot sukkermaur i huset:

Komplett pakke mot sukkermaur inne i huset

Komplett pakke mot sukkermaur både innendørs og utendørs

Du kan stole på oss for skadedyrbekjempelse i Oslo!

I Oslo og omegn gir Oslo Skadedyrkontroll gode tjenester innen skadedyrkontroll. Selskapet har erfaring med å håndtere flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Som et resultat kan vi gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både privatkunder og kommersielle kunder. Som et godt utdannet utrydderfirma leverer vi den most effective mulige løsningen for fjerning av skadedyr i Oslo.

Det kan være plagsomt å finne skadedyr i hjemmet eller bedriften din. Den tette urbane befolkningen i Oslo tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Trygge havner samt matkilder. Med vårt Oslo skadedyrteam sørger vi for at du har et skadedyrfritt hjem eller kontor.

I Søndre Nordstrand , Stovner og andre områder tilbyr vi skadedyrkontroll.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Behandlinger som er målrettede og hensiktsmessige – raske og effektive
  • Bidrar til å forhindre ytterligere angrep gjennom prøvebehandling og råd
  • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte skadedyrteknikere
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Våre skadedyrkontrolltjenester er tilgjengelige for din restaurant, ditt lager eller ditt hjem.Kontakt oss i dag!

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...