Woodtox – hvordan bruke det

sep 5, 2022 | Diverse

https://www.youtube.com/view?v=5r3ZGOiq1sg

Woodtox – hvordan bruke det

Woodtox 1 liter

WoodTox er godt likt av proffene, fordi det fungerer! Det er et lett-å-bruke treimpregneringsmiddel som bekjemper aktive angrep fra tre-ødeleggende insekter som Striped Unexciting Beetle, Property Beetle og Stomp Ant.

I tillegg til at treimpregneringsmidlet brukes til bekjempelse, har produktet den egenskapen at det hindrer gjenangrep av insekter. Treimpregneringsmidlet virker også forebyggende og som et middel mot sopp og råte som råtesoppangrep og fargeskadesopp. («Bluewood»)

Finnes også i Wootox 5 liters kanner

1. Stripete borer I Mit I Morr I Mott I Tremark

I Norge er det i hovedsak to typer borer som skader bygninger, Stripet borer («mit») og Husbukk. Av disse er Stripeboren den mest utbredte, og denne finner vi langs hele kysten opp til Troms. På Vestlandet finnes Stripete Borebille i tre på loft og kjellere. Det antas at de aller fleste hus around 50 år har større eller mindre forekomster av denne boreren.

Problemer med stripete borer, Mit, Morr Mott eller Tremark? WoodTox er et produkt og treimpregneringsmiddel som bekjemper aktive angrep fra treødeleggende insekter som Striped Unexciting Beetle, Household Beetle og Adhere Ant.

I tillegg til at treimpregneringsmidlet brukes til bekjempelse, har produktet den egenskapen at det hindrer gjenangrep av insekter. Treimpregneringsmidlet virker også forebyggende og som et middel mot sopp og råte som råtesoppangrep og fargeskadesopp. («Bluewood»)

Woodtox – slik brukes den, Pest Professional på YouTube

Ring oss ​​når du trenger hjelp til skadedyrkontroll i Oslo!

Oslo Skadedyrkontroll leverer tjenester innen skadedyrkontroll i Oslo og omegn. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Ved å bruke denne kunnskapen kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Ekspertutryddere som har spesialisert seg på fjerning av skadedyr i Oslo er med på laget vårt.

Å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften er opprørende. Som et resultat av Oslos tette bybefolkning har skadedyr som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler alt de trenger for å trives. Kilder til mat og trygge havner. Med våre skadedyrtjenester i Oslo kan du være trygg på at ditt hjem eller kontor er fri for skadedyr.

Er du på jakt etter bekjempelse av skadedyr i Østensjø , Vestre Aker og andre områder kan vi hjelpe deg.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • En målrettet og hensiktsmessig behandlingsplan som er rask og effektiv
  • Skadedyrråd – forhindrer ytterligere angrep
  • Skadedyrkontrollører med sertifisering jobber i hele Oslo og Norge
  • Vi hjelper HORECA-bransjen

Vi kan hjelpe deg med skadedyrkontroll i din restaurant, i et lager eller i huset ditt.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...