Musebørsteenhet [video]

sep 5, 2022 | Diverse

Musebørste er et flott produkt for å tette hjem mot mus. Super like ettermontering below kledningen på bolig. Passer de fleste typer klær.

 • Veldig effektiv for å stoppe mus
 • Veldig enkel å installere
 • Krever ikke spesialverktøy
 • Musebørsten erstatter musebåndet
 • Det hindrer ikke ventilasjon av klærne
 • Krever ikke demontering av kledningen

Musebørste er et enkelt produkt å bruke for å tette mot inntrenging av mus og rotter der eksisterende tetting i hjemmene er for dårlig eller mangler helt.

Skadedyrproffen tilbyr en musebørste til en veldig god pris. Sjekk tilbud og priser på musebørster her.

Se online video av hvordan du monterer musebørsten her:

https://www.youtube.com/enjoy?v=7TTn3BFPqGU

Du kan montere dette uten å demontere kledningen, og du trenger heller ikke ha kunnskap om snekring eller være spesielt nevenyttig. Dette er veldig enkelt å installere. Dette produktet passer med andre ord så godt som alle huseiere, og brukes både som musestopper og som takrennebeskytter.

Prinsippet er superenkelt: Du finner sprekker eller åpninger der mus kan krype inn, og disse tetter du med en børste som musen synes er veldig ubehagelig å prøve å passere. Fordi børsten «stikker» musa i nesen, går den heller videre til et annet sted. (Kanskje til naboen din?)

Instruksjoner for bruk

Slik monterer du musebørsten:

Skjær i passende lengder og skyv på plass:

 1. Juster til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt kuttet og brettet til ønsket størrelse og lengde for å fylle åpningene som finnes. Mus/rottebørste kuttes enkelt med en tang.
 2. Skyv musebørsten på plass med hendene eller en sløv gjenstand.
 3. Sjekk at den sitter godt rapidly og ikke lett kan skyves bort eller falle ut.
 4. Ferdig! (Så enkelt er det!)

Vær forsiktig med store åpninger som hjørneboksene Der kan du kutte musebørsten i ca 15 cm lange biter og dytte den vertikalt inn i åpningen. Hvis åpningen er stor, kan du sette 2 ved siden av hverandre.

Vårt team av skadedyreksperter kan hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Oslo.

Oslo Skadedyrkontroll leverer skadedyrtjenester i hele Oslo. Selskapet har erfaring med å håndtere flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. Ved å ha denne ekspertisen kan vi gi råd om skadedyrbekjempelse til privat- og næringskunder. Å ha høyt utdannede utryddere er viktig for å levere de beste skadedyrfjerningstjenestene i Oslo.

Våre teknikere forstår hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr som bor i hjemmet eller bedriften din. Oslos tette befolkning tilbyr kakerlakker, veggedyr, klesmøll, rotter, mus og fugler det de trenger for å overleve. En matkilde så vel som en trygg havn. Ved hjelp av vårt team av skadedyreksperter i Oslo kan du få en skadedyrfri bolig eller kontor.

Vi tilbyr bekjempelse av skadedyr i Nordstrand , Nordre Aker og andre områder.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

 • Vi gir raske, effektive behandlinger – individualiserte og målrettede ut fra dine behov
 • Skadedyrråd – bidra til å forhindre fremtidige angrep
 • Oslo og Norge betjenes av sertifiserte teknikere
 • Vi hjelper HORECA-firma

Våre skadedyrkontrolltjenester er tilgjengelige for din restaurant, ditt lager eller ditt hjem.Kontakt oss i dag!

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...