Musebørste – hvordan monterer du musebørsten

sep 5, 2022 | Diverse

https://www.youtube.com/enjoy?v=7TTn3BFPqGU

Musebørste – hvordan monterer du musebørsten

https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Musebørster har blitt veldig populære fordi de er enkle å montere, ikke krever noe spesialverktøy, er rimelige og gir en langvarig effekt mot mus og rotter.

Dette gjør det svært enkelt å sikre bygninger mot mus og rotter som ønsker å komme seg inn bak husets kledning, hjørnekasser, gjennomføringer, ventiler, sprekker og andre åpninger. Utmerket produkt!

Musebørsten er et utrolig verktøy for å forhindre at rotter og mus kommer inn i hjemmene. Adult men den kan også brukes for å hindre snegler i å komme inn i grønnsakshager eller brukes som løvfanger i takrenner. Bare fantasien setter grenser.

Typiske steder der mus kommer inn: Der husets kledning går ned til bakken. Svært ofte er dette under terrasser og steder der terrenget går opp mot kledningen. Der vil denne børsten fungere som musestopper.

Her er det clever å se etter problemområder:

Beneath dressing
I hjørnebokser på veggen
Gjennomføringer for ventiler
Andre åpninger og sprekker i veggen

Slik monterer du den:

Skjær i passende lengder og skyv på plass:

Tilpass til passende lengde: Musebørsten kommer i lengder på 4 meter og kan enkelt klippes og brettes til ønsket størrelse og lengde for å fylle eventuelle åpninger du finner. Mus/rottebørste klippes enkelt med en klippemaskin.
Skyv musebørsten på plass med hendene eller en sløv gjenstand.
Sjekk at den sitter godt quickly og ikke lett kan skyves bort eller falle ut.
Ferdig! (Så enkelt er det!)

Kjøp musebørste her: https://skadedyrproffen.no/mus/museborste/

Vær forsiktig med retail outlet åpninger som hjørneboksene Der kan du kutte musebørsten i ca 15 cm lange biter og dytte den vertikalt inn i åpningen. Hvis åpningen er stor, kan du sette 2 ved siden av hverandre.

Musebørste – slik monterer du musebørsten, Pest Pro på YouTube

Kontakt oss dersom du trenger skadedyrbekjempelse i Oslo!

En spesialisert skadedyrbekjempingstjeneste ytes av Oslo Skadedyrkontroll i hele Oslo og omegn. Opp gjennom årene har vi tatt tak i flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet. Som et resultat er vi i stand til å gi eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til non-public og kommersielle kunder. Som et godt utdannet utrydderfirma leverer vi den finest mulige løsningen for fjerning av skadedyr i Oslo.

Oppdagelsen av skadedyr i hjemmet eller bedriften kan være plagsomt. Oslos tette bybefolkning er en perfekt yngleplass for skadedyr som rotter, mus og kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Gir både mat og trygg havn. Oslos skadedyreksperter jobber for å holde hjemmet og kontoret ditt skadedyrfritt.

Du kan stole på at vårt skadedyrteam håndterer skadedyrtjenester i Søndre Nordstrand , Stovner og andre nærliggende områder.

Vi tilbyr Oslo og omegn:

  • Behandlinger som er målrettede og hensiktsmessige – raske og effektive
  • Skadedyrråd – forhindrer ytterligere angrep
  • Norge og Oslo teknikere er sertifisert
  • Vi hjelper firmaer i HORECA bransjen

Enten du trenger skadedyrkontroll til din cafe, lager eller hjemme, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet?  Se her

Bestiller du varer til hytta eller feriestedet? Se her

Dessverre hender det av og til at Posten (Carry) sender varer tilbake selv om de er sendt til et feriested eller en hytte du eier. Årsaken er at Posten kun skal levere post til adresser hvor du enten er registrert som borger, eller hvor du på forhånd har gitt Posten...

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Goblin-fakta: Lær mer om disse fascinerende skapningene

Kroket troll, også kjent som Oniscidea, er små, flate insekter som ofte finnes i hager og skoger. De er ett viktig del av økosystemetettersom de bryter ned dødt organisk materiale og bidrar til å gjøre jorden mer fruktbar. Kroketroll kan ha en til to generasjoner i...